Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
При імпорті контактів, якщо в мене вказано ім'я контакту та компанія контакту, то створюється два контакти в ОнеБоксі – один із компанією, інший з ім'ям. Як цього позбудеться?
При імпорті контактів, якщо в мене вказано ім'я контакту та компанія контакту, то створюється два контакти в ОнеБоксі – один із компанією, інший з ім'ям. Як цього позбудеться?
Здрастуйте! Якщо контакт і компанія в різних рядках то вам достатньо вказати окремий стовпець з будь-якою назвою і навпроти компанії поставити company. Якщо в одному рядку то робите все теж тільки спочатку завантажуєте компанії а потім другий раз тільки контакти
Здрастуйте!
Якщо контакт і компанія в різних рядках то вам достатньо вказати окремий стовпець з будь-якою назвою і навпроти компанії поставити company.
Якщо в одному рядку то робите все теж тільки спочатку завантажуєте компанії а потім другий раз тільки контакти
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар