Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
На сторінці контактів, у загальній видачі стали криво відображатися контакти, правою кнопкою відкрити контакт не можна, саме вікно, що спливає, дико зависає при відкритті і з нього не працює ip телефонія.
Раніше відображалися тільки Прізвище Ім'я та номер телефону в плитці, зараз запхали туди та пошту та кілька номерів, виглядає як поламана html таблиця, працювати взагалі неможливо.
Добрий день. На сторінці контактів, у загальній видачі стали криво відображатися контакти, правою кнопкою відкрити контакт не можна, саме вікно, що спливає, дико зависає при відкритті і з нього не працює ip телефонія. Раніше відображалися тільки Прізвище Ім'я та номер телефону в плитці, зараз запхали туди та пошту та кілька номерів, виглядає як поламана html таблиця, працювати взагалі неможливо.
не бачу скріншота як виглядає у вас але у мене все нормально відображається так само ви можете. налаштувати тут відображення як вам хочеться та вивести будь-які потрібні вам дані http://box.agro-him.com.ua/app/contact/title/settingfield/
не бачу скріншота як виглядає у вас
але у мене все нормально відображається
так само ви можете. налаштувати тут відображення як вам хочеться та вивести будь-які потрібні вам дані http://box.agro-him.com.ua/app/contact/title/settingfield/
Контакти раніше відображалися все рівно, тепер залежно від імені можуть бути плитки одна вищою, інша нижче, плюс не можна відкрити сторінку контакту в новій вкладці, начебто оновлення має йти на користь, але вийшла якась нісенітниця.
Контакти раніше відображалися все рівно, тепер залежно від імені можуть бути плитки одна вищою, інша нижче, плюс не можна відкрити сторінку контакту в новій вкладці, начебто оновлення має йти на користь, але вийшла якась нісенітниця.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар