Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрый день. Вы можете использовать фильтр для контактов "Фильтр по Бизнес-процессу и этапам (нет бизнес в указанных группах процесса)" . Здесь вы сможете указать необходимый интервал дат, а также выбрать необходимый БП
Добрый день.
Вы можете использовать фильтр для контактов "Фильтр по Бизнес-процессу и этапам (нет бизнес в указанных группах процесса)" [file]14334[/file] .
Здесь вы сможете указать необходимый интервал дат, а также выбрать необходимый БП [file]14335[/file]
SheBo писал/а: Добрый день. Вы можете использовать фильтр для контактов "Фильтр по Бизнес-процессу и этапам (нет бизнес в указанных группах процесса)" . Здесь вы сможете указать необходимый интервал дат, а также выбрать необходимый БП
Дякую!
[quote]
Марков Евгений Игоревич
SheBo писал/а:
Добрый день.
Вы можете использовать фильтр для контактов "Фильтр по Бизнес-процессу и этапам (нет бизнес в указанных группах процесса)" .
Здесь вы сможете указать необходимый интервал дат, а также выбрать необходимый БП
[/quote]
Дякую!
Проглянув. Не зовсім те. Мені потрібно віфільтрувати клієнтів, з якими певний час не велась ніяка робота. Всі запропоновані (і не тільки тут) рішення посилаються на дату створення процесу або дату планування. Мене ж цікавить відсутність процесів взагалі або дата закриття останнього з них.
Проглянув. Не зовсім те.
Мені потрібно віфільтрувати клієнтів, з якими певний час не велась ніяка робота. Всі запропоновані (і не тільки тут) рішення посилаються на дату створення процесу або дату планування. Мене ж цікавить відсутність процесів взагалі або дата закриття останнього з них.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар