Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Будь ласка, підкажіть, як правильно налаштувати підписи для пошти.
Справа в тому, що у нас велика частина співробітників працює з однієї (головної) email адреси, але підписи мають бути у кожного свої.
Тобто щоб при створенні листа підтягувався підпис співробітника, який створює лист:
---
Ім'я прізвище
посада/посади
Моб. телефон
Назва компанії
email особистий
Фізична адреса компанії
сайт компанії
Як можна вивести такі змінні у підписи для електронної пошти по кожному співробітнику? Де та як це робиться? Заздалегідь дякую.
Будь ласка, підкажіть, як правильно налаштувати підписи для пошти. Справа в тому, що у нас велика частина співробітників працює з однієї (головної) email адреси, але підписи мають бути у кожного свої. Тобто щоб при створенні листа підтягувався підпис співробітника, який створює лист: --- Ім'я прізвище посада/посади Моб. телефон Назва компанії email особистий Фізична адреса компанії сайт компанії Як можна вивести такі змінні у підписи для електронної пошти по кожному співробітнику? Де та як це робиться? Заздалегідь дякую.
Добрий день. У підписах можна використовувати змінні для поточного користувача: [company] - загальне налаштування "Назва компанії" [name] - ПІБ [name_first] - ім'я [name_middle] – звітність [name_last] - прізвище [post] – посада [phone] – основний номер телефону [internal_phone] – внутрішній (короткий) номер телефону Доопрацювати поля: - компанія користувача - email займе 1 годину
Добрий день.
У підписах можна використовувати змінні для поточного користувача:
[company] - загальне налаштування "Назва компанії"
[name] - ПІБ
[name_first] - ім'я
[name_middle] – звітність
[name_last] - прізвище
[post] – посада
[phone] – основний номер телефону
[internal_phone] – внутрішній (короткий) номер телефону
Доопрацювати поля:
- компанія користувача
- email
займе 1 годину
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар