Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Підкажіть, будь ласка, яким чином у OneBox можна задати електронну адресу за замовченням для надсилання листів?
Цікавить, чи впливає позначка «за замовченням» у налаштуваннях підключення пошти на автоматичне підтягування адреси у форму написання листа — наприклад, при відправленні з процесу або з додатку масових розсилок.
Наразі маємо лише одне активне підключення поштової скриньки, з якого листи успішно надсилаються вручну. Проте автоматично ця адреса не підтягується ані у шаблон надсилання з процесу, ані у формі масової розсилки.
Галочка, яка мала б позначати пошту як «за замовчуванням», неактивна. При цьому в налаштуваннях застосунку «Пошта» потрібна адреса вже вказана як «Зворотна адреса Email для листів» та як «Зворотна адреса Email у спливаючому вікні "Написати листа"», але автоматичне підтягування все одно не відбувається.
Можливо існують дії чи автоматизаця, яка б допомогла встановити пошту за замовчуванням в певні процеси?
Буду вдячна за роз’яснення або інструкцію, як це можна налаштувати.
Підкажіть, будь ласка, яким чином у OneBox можна задати електронну адресу за замовченням для надсилання листів?
Цікавить, чи впливає позначка «за замовченням» у налаштуваннях підключення пошти на автоматичне підтягування адреси у форму написання листа — наприклад, при відправленні з процесу або з додатку масових розсилок.
Наразі маємо лише одне активне підключення поштової скриньки, з якого листи успішно надсилаються вручну. Проте автоматично ця адреса не підтягується ані у шаблон надсилання з процесу, ані у формі масової розсилки.
Галочка, яка мала б позначати пошту як «за замовчуванням», неактивна. При цьому в налаштуваннях застосунку «Пошта» потрібна адреса вже вказана як «Зворотна адреса Email для листів» та як «Зворотна адреса Email у спливаючому вікні "Написати листа"», але автоматичне підтягування все одно не відбувається.
Можливо існують дії чи автоматизаця, яка б допомогла встановити пошту за замовчуванням в певні процеси?
Буду вдячна за роз’яснення або інструкцію, як це можна налаштувати.
Ануфрієва Ксенія писал/а: При цьому в налаштуваннях застосунку «Пошта» потрібна адреса вже вказана як «Зворотна адреса Email для листів» та як «Зворотна адреса Email у спливаючому вікні "Написати листа"», але автоматичне підтягування все одно не відбувається.
Доброго дня. А де саме ви перевіряєте що не підтягується? Бо саме по вищевказаним налаштування я перевірив: - у вспливаючому вікні при натисканні на email наприклад в карточці контакту або процессу - підтягує вказаний email в налаштуваннях - аналогічно в стрічці коментарів також підтягує вказану пошту в блоці "Надіслати email"
[quote]
Ануфрієва Ксенія писал/а:
При цьому в налаштуваннях застосунку «Пошта» потрібна адреса вже вказана як «Зворотна адреса Email для листів» та як «Зворотна адреса Email у спливаючому вікні "Написати листа"», але автоматичне підтягування все одно не відбувається.
[/quote]
Доброго дня.
А де саме ви перевіряєте що не підтягується?
Бо саме по вищевказаним налаштування я перевірив:
- у вспливаючому вікні при натисканні на email наприклад в карточці контакту або процессу - підтягує вказаний email в налаштуваннях
- аналогічно в стрічці коментарів також підтягує вказану пошту в блоці "Надіслати email"
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Дякую за реакцію! Учора справді пошта не підтягувалась у жодну з форм написання листа, хоча при ручному введенні адреси через стрічку коментарів система видавала повідомлення про успішне надсилання. Пізніше з’явилась помилка SMTP-з’єднання. Я зробила перепідключення, і сьогодні через стрічку коментарів пошта вже підтягується, але SMTP все ще не працює — листи не надсилаються. Пробувала різні порти та налаштування, наразі працює лише IMAP. Можливо, проблема на боці ukr.net — я звернулась до їхньої техпідтримки.
Залишаються запитання:
У формі написання листа через дію з табу немає можливості обрати пошту, це налаштовуэться? Моя активна підключена скринька не встановлена за замовчуванням, і незрозуміло, з якого саме підключення надсилається лист (скрін 1). Цієї скриньки немає у списку доступних акаунтів у застосунку "Пошта" — я бачу її лише в налаштуваннях підключень. Водночас у процесі, через стрічку коментарів, підтягується потрібна мені пошта (скрін 2).
Чому підключена скринька не відображається в застосунку "Пошта", але є в налаштуваннях підключень? І як задати її як пошту за замовчуванням?
Дякую за реакцію!
Учора справді пошта не підтягувалась у жодну з форм написання листа, хоча при ручному введенні адреси через стрічку коментарів система видавала повідомлення про успішне надсилання. Пізніше з’явилась помилка SMTP-з’єднання. Я зробила перепідключення, і сьогодні через стрічку коментарів пошта вже підтягується, але SMTP все ще не працює — листи не надсилаються. Пробувала різні порти та налаштування, наразі працює лише IMAP. Можливо, проблема на боці ukr.net — я звернулась до їхньої техпідтримки.
Залишаються запитання:
У формі написання листа через дію з табу немає можливості обрати пошту, це налаштовуэться? Моя активна підключена скринька не встановлена за замовчуванням, і незрозуміло, з якого саме підключення надсилається лист (скрін 1). Цієї скриньки немає у списку доступних акаунтів у застосунку "Пошта" — я бачу її лише в налаштуваннях підключень.
Водночас у процесі, через стрічку коментарів, підтягується потрібна мені пошта (скрін 2).
Чому підключена скринька не відображається в застосунку "Пошта", але є в налаштуваннях підключень? І як задати її як пошту за замовчуванням?
[file]24132[/file]
[file]24133[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар