Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Періодично перестають відправлятися листи з OneBox.
Як можна уникати, або швидко виправляти ці неприємності?
На листуванні поштою побудована автоматизація спілкування з лідами, які залишають виключно email з контактних даних.
[file]23856[/file]
Періодично перестають відправлятися листи з OneBox.
Як можна уникати, або швидко виправляти ці неприємності? На листуванні поштою побудована автоматизація спілкування з лідами, які залишають виключно email з контактних даних.
шнурок OneBox production писал/а: правильно настроить smtp для почты от которой идут все сообщения.
Діма, підкажи, будь ласка, як це зробити правильно, щоб забути раз й назавжди, якщо таке взагалі можливо :)
Оскільки без будь-яких втручань у налаштування листи через деякий час самі собою знов починають відправлятися Справа в тому, що всі налаштування виглядають адекватними, але час від часу пошта працювати перестає.
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
правильно настроить smtp для почты от которой идут все сообщения.
[/quote]
Діма,
підкажи, будь ласка, як це зробити правильно, щоб забути раз й назавжди, якщо таке взагалі можливо :)
Оскільки без будь-яких втручань у налаштування листи через деякий час самі собою знов починають відправлятися
Справа в тому, що всі налаштування виглядають адекватними, але час від часу пошта працювати перестає.
[file]23859[/file]
[file]23860[/file]
Легеза Вячеслав iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а: Справа в тому, що всі налаштування виглядають адекватними, але час від часу пошта працювати перестає.
особенно нулевой порт для imap и smtp. Загугли, в чем проблема? Настройки чётко подписаны, загугли какие порты должны быть у gmail почты для imap и какие для smtp и нужны ли галочки tls
[quote]
Легеза Вячеслав
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а:
Справа в тому, що всі налаштування виглядають адекватними, але час від часу пошта працювати перестає.
[/quote]
особенно нулевой порт для imap и smtp. Загугли, в чем проблема? Настройки чётко подписаны, загугли какие порты должны быть у gmail почты для imap и какие для smtp и нужны ли галочки tls
шнурок OneBox production писал/а: 587 порту спробуй і галочку tls для smtp і відправити повідомлення.
Дякую щиро Зробив
Спробував відправити листа з задачі примусово повторно На жаль нічого не вийшло
[quote]
шнурок
587 порту спробуй і галочку tls для smtp і відправити повідомлення.
[/quote]
Дякую щиро
Зробив
Спробував відправити листа з задачі примусово повторно
На жаль нічого не вийшло
[file]23864[/file]
[file]23865[/file]
[file]23866[/file]
1. Ти підключив свій email лише в одному боксі? Наскільки я пам'ятаю там начебто бувають проблеми якщо в кількох місцях відразу підключаєш його. Можу помилятися у цьому випадку. 2. Дай посилання на завдання у якому надсилається лист
1. Ти підключив свій email лише в одному боксі? Наскільки я пам'ятаю там начебто бувають проблеми якщо в кількох місцях відразу підключаєш його. Можу помилятися у цьому випадку.
2. Дай посилання на завдання у якому надсилається лист
шнурок OneBox production писал/а: 1. Ти підключив свій email лише в одному боксі? Наскільки я пам'ятаю там начебто бувають проблеми якщо в кількох місцях відразу підключаєш його. Можу помилятися у цьому випадку.
Так, тільки в одному
шнурок OneBox production писал/а: 2. Дай посилання на завдання у якому надсилається лист
icoloronebox.crm-onebox.com/13917/ щоб відправити потрібний лист, тре перемкнути на ТЕ, а потім на 3step ТЕСТУВАТИ
[quote]
шнурок
1. Ти підключив свій email лише в одному боксі? Наскільки я пам'ятаю там начебто бувають проблеми якщо в кількох місцях відразу підключаєш його. Можу помилятися у цьому випадку.
[/quote]
Так, тільки в одному
[quote]
шнурок
2. Дай посилання на завдання у якому надсилається лист
[/quote]
icoloronebox.crm-onebox.com/13917/
щоб відправити потрібний лист, тре перемкнути на ТЕ, а потім на 3step ТЕСТУВАТИ
У тебе ж нічого не відправляється. При відправці на email дією начебто повинен додаватися комент у завдання з текстом "Надіслано дією на email" а у тебе там зараз просто коментарі якісь і всі.
У тебе ж нічого не відправляється. При відправці на email дією начебто повинен додаватися комент у завдання з текстом "Надіслано дією на email" а у тебе там зараз просто коментарі якісь і всі.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар