1b.app
Скопійоване посилання -

Частота звернення системи CRM до поштової скриньки

https://goncharenkocentr.1b.app/
Будь ласка, підкажіть, чи є в СРМ системі налаштування або регулювання частоти звернення системи до пошти із СРМ?
У нас перевищується звернення до гугл поштою через IMAP та гугл банить нашу пошту щогодини практично. Підтримка Гугла говорить що потрібно зменшити кількість звернень до пошти. Збільшити чи зняти ці обмеження вони можуть.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Доброго дня.
Суть роботи парсера поштових скриньок полягає в тому, що ми підключаємося до поштової скриньки та тримаємо з ним з'єднання протягом усього циклу парсингу пошти, постійно перевіряючи, чи з'явилися нові листи. Але дуже дивно, що Gmail такі обмеження - сотні клієнтів використовують подібну інтеграцію і у них немає з цим проблем (принаймні не було звернень).
Якщо ж дійсно вам потрібно для вирішення вашого питання щоб після підключення до поштової скриньки система перевіряючи наявність нових листів по скриньці наприклад раз на 5-15 хвилин - можна реалізувати в інтеграції налаштування за вказівкою періоду перевірки в хвилинах - подібна доробка займе 2 години.
15.01.2025, 11:29
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Просто у нас постійно виникає помилка, яку я описував у цій темі раніше:

https://1b.app/ru/forum/mail-management-solutions/18959-periodichno-porushuietsy...

Тоді відповідали, що треба прибрати деякі ліміти в Google Вокрспейсі, і показували налаштування в системі (останнє повідомлення від фахівців у тій темі), які й так були виконані у нас.

Я звертався в гугл у сумі 4 рази, і мені давали різні рекомендації, серед яких було перестворити підключення заново, скоротити кількість пристроїв, на яких виконано логін в аккаунт, і т.д. Нічого з цього не допомогло. цією поштою одночасно користується 3-4 співробітники, представники Google сказали, що помилка виникає саме через це. виглядає логічним.

Я також відключав розсилку листів у процесах - і це ніяк не впливало на помилку, вона так само залишалася присутньою. Тому я не можу точно сказати, чи дійсно рішення в тому, щоб перевірка була, як ви сказали, наприклад, раз на 5-15 хвилин, оскільки досі не вдається з'ясувати точну причину цієї проблеми.

Я доклав скріншот, де ви можете побачити частоту виникнення проблеми (у тому числі й уночі). Якщо ця помилка дійсно може бути вирішена якоюсь доопрацюванням, ми готові це розглянути. Питання лише у визначенні точної причини виникнення цієї помилки... Можливо, ваші фахівці могли б подивитися на логах нашу систему (посилання на бокс у першому повідомленні), щоб переконатися в причинах помилки? Заздалегідь вдячний
15.01.2025, 12:05

Хочу додати ще, що така помилка, як виявилось, іноді вискакувала ще з літа. Але саме масово почала проявлятися ближче до початку грудня.
15.01.2025, 12:06

Про всяк випадок ще прикріплю як виглядають налаштування інтеграції всередині системи.
15.01.2025, 12:38

Навроцький Сергій Сергійович написав:
Я звертався в гугл у сумі 4 рази, і мені давали різні рекомендації, серед яких було перестворити підключення заново, скоротити кількість пристроїв, на яких виконано логін в обліковий запис, тощо. Нічого з цього не допомогло. Потім, коли я згадав, що цією поштою одночасно користується 3-4 співробітники, представники Google сказали, що помилка виникає саме через це. Але це не виглядає логічним. Помилки парсера виникають і о 3-4-й годині ночі, коли взагалі ніхто не працює з поштою.

треба подумати
на перший погляд якраз таки схоже на те, що проблема саме в мульти-підключеннях до однієї пошти.
15.01.2025, 16:02

Якщо так, дуже сумно, т.к. співробітникам дуже потрібно працювати з поштою одночасно. Але з іншого боку, тоді вночі таких колізій не відбувалося б. А сьогодні за ніч було багато повідомлень про помилку (скрін додаю), хоча вночі 100% ніхто зі співробітників із поштою не працює. Проте потім з 8:42 ранку не було жодних помилок аж до 16:17.
Колеги ще припускають, що такою може бути реакція на неіснуючі або помилкові імейли деяких наших клієнтів. Може система багато разів намагається доставити пошту, у неї не виходить, і вона перевантажує кількість запитів.
Буду вдячний, якщо зможете обміркувати цю проблему. Можливо, тут буде потрібне якесь доопрацювання, і тоді потрібно буде звертатися до керівництва та погоджувати оплату. Просто б знати напевно, в чому суть проблеми...
15.01.2025, 18:39

Скріншот забув прикріпити до попереднього повідомлення
15.01.2025, 18:39

Мушу додати ще, що я неправильно інтерпретував те, як колеги звертаються з поштою. Насправді вони не сидять у Гмейлі в такій кількості одночасних сесій. Вони роблять "розсилку", що, як виявилося, означає переклад наших процесів з одного етапу в інший (що викликає відправлення листа на етапі процесу). А в самій пошті сидить 1 (рідше за 2) співробітника.
15.01.2025, 22:51

Тіндік Максим Вадимович
OneBox production написав:

треба подумати

Доброго дня. Чи немає у вас, можливо, будь-яких міркувань щодо проблеми, з урахуванням тих коментарів, що я додав вище? Заздалегідь дякую...
17.01.2025, 11:35

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар