Просто у нас постійно виникає помилка, яку я описував у цій темі раніше:
https://1b.app/ru/forum/mail-management-solutions/18959-periodichno-porushuietsy...Тоді відповідали, що треба прибрати деякі ліміти в Google Вокрспейсі, і показували налаштування в системі (останнє повідомлення від фахівців у тій темі), які й так були виконані у нас.
Я звертався в гугл у сумі 4 рази, і мені давали різні рекомендації, серед яких було перестворити підключення заново, скоротити кількість пристроїв, на яких виконано логін в аккаунт, і т.д. Нічого з цього не допомогло. цією поштою одночасно користується 3-4 співробітники, представники Google сказали, що помилка виникає саме через це. виглядає логічним.
Я також відключав розсилку листів у процесах - і це ніяк не впливало на помилку, вона так само залишалася присутньою. Тому я не можу точно сказати, чи дійсно рішення в тому, щоб перевірка була, як ви сказали, наприклад, раз на 5-15 хвилин, оскільки досі не вдається з'ясувати точну причину цієї проблеми.
Я доклав скріншот, де ви можете побачити частоту виникнення проблеми (у тому числі й уночі). Якщо ця помилка дійсно може бути вирішена якоюсь доопрацюванням, ми готові це розглянути. Питання лише у визначенні точної причини виникнення цієї помилки... Можливо, ваші фахівці могли б подивитися на логах нашу систему (посилання на бокс у першому повідомленні), щоб переконатися в причинах помилки? Заздалегідь вдячний