Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox production написав: довжина посилання обмежена 255 символами
Дякую за інформацію, але проблему це не вирішує. Я не можу в цю програму вставити навіть банальне посилання на бізнес процес із 3 етапами. Ось приклад https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/?dumpHash=&objectsFromName=&... %5D=93&statusid%5B%5D=284&statusid%5B%5D=285&filterproductname=&filterdateplanfrom=&filterdateplanto=&filtercustomstatusoplati20=&filtercustomostavlenotziv60=&filterdeletedid=&ok=1 Вічність пройде якщо я перемикатимусь в одному БП між статусами
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
довжина посилання обмежена 255 символами
[/quote]
Дякую за інформацію, але проблему це не вирішує.
Я не можу в цю програму вставити навіть банальне посилання на бізнес процес із 3 етапами.
Ось приклад https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/?dumpHash=&objectsFromName=&filtershowprocess=&filterclientid%5B%5D=&filtermanagersid=&filterproductid=&filtercity=&filtercdatefrom=&filtercdateto=&filterdelivery=&filterpay %5D=93&statusid%5B%5D=284&statusid%5B%5D=285&filterproductname=&filterdateplanfrom=&filterdateplanto=&filtercustomstatusoplati20=&filtercustomostavlenotziv60=&filterdeletedid=&ok=1
Вічність пройде якщо я перемикатимусь в одному БП між статусами
Устименко Ігор OneBox production написав: довжина посилання обмежена 255 символами
Дякую за інформацію, але проблему це не вирішує. Я не можу в цю програму вставити навіть банальне посилання на бізнес процес із 3 етапами. Ось приклад https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/?dumpHash=&objectsFromName=&... %5D=93&statusid%5B%5D=284&statusid%5B%5D=285&filterproductname=&filterdateplanfrom=&filterdateplanto=&filtercustomstatusoplati20=&filtercustomostavlenotziv60=&filterdeletedid=&ok=1 Вічність пройде якщо я перемикатимусь в одному БП між статусами
я думаю ми завтра її розширимо
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
довжина посилання обмежена 255 символами
[/quote]
Дякую за інформацію, але проблему це не вирішує.
Я не можу в цю програму вставити навіть банальне посилання на бізнес процес із 3 етапами.
Ось приклад https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/?dumpHash=&objectsFromName=&filtershowprocess=&filterclientid%5B%5D=&filtermanagersid=&filterproductid=&filtercity=&filtercdatefrom=&filtercdateto=&filterdelivery=&filterpay %5D=93&statusid%5B%5D=284&statusid%5B%5D=285&filterproductname=&filterdateplanfrom=&filterdateplanto=&filtercustomstatusoplati20=&filtercustomostavlenotziv60=&filterdeletedid=&ok=1
Вічність пройде якщо я перемикатимусь в одному БП між статусами
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production написав: я думаю ми завтра її розширимо
Дякую за розуміння і прошу повідомити, коли збільшите. Бо вже частина лінків не працюють.
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
Дякую за розуміння і прошу повідомити, коли збільшите.
Бо вже частина лінків не працюють.
[file]8297[/file]
Устименко Ігор OneBox production написав: я думаю ми завтра її розширимо
Дякую за розуміння і прошу повідомити, коли збільшите. Бо вже частина лінків не працюють.
1. ви можете зберегти фільтр (є функціонал збережених фільтрів) - там посилання коротше 2. я думаю завтра з 9-ї ранку вже можете вставляти посилання більше
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
Дякую за розуміння і прошу повідомити, коли збільшите.
Бо вже частина лінків не працюють.
[file]8297[/file]
[/quote]
1. ви можете зберегти фільтр (є функціонал збережених фільтрів) - там посилання коротше
2. я думаю завтра з 9-ї ранку вже можете вставляти посилання більше
Устименко Ігор OneBox production написав: 1. ви можете зберегти фільтр (є функціонал збережених фільтрів) - там посилання коротше 2. я думаю завтра з 9-ї ранку вже можете вставляти посилання більше
Вже довгі лінки працюють. Дякую
[quote]
Устименко Ігор
1. ви можете зберегти фільтр (є функціонал збережених фільтрів) - там посилання коротше
2. я думаю завтра з 9-ї ранку вже можете вставляти посилання більше
[/quote]
Вже довгі лінки працюють.
Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар