Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У списку процесів зникла можливість відкрити кілька процесів інших вкладках.
Раніше я натискав правою кнопкою миші і користувався стандартним функціоналом браузера "", а тепер замість цього відкривається меню OneBox і процес відкривається в цій же вкладці.
+ стандартно у всіх програмах, цей ярлик давав зрозуміти, що відкриватиметься сторінка в іншій вкладці, а не в цій же. Це викликає дисонанс
[file]8286[/file]
[file]8287[/file]
У списку процесів зникла можливість відкрити кілька процесів інших вкладках. Раніше я натискав правою кнопкою миші і користувався стандартним функціоналом браузера "", а тепер замість цього відкривається меню OneBox і процес відкривається в цій же вкладці. + стандартно у всіх програмах, цей ярлик давав зрозуміти, що відкриватиметься сторінка в іншій вкладці, а не в цій же. Це викликає дисонанс
Устименко Ігор OneBox production написав: відкривайте через ctrl + клік мишкою
Ігор, перестаньте відповідати просто "від балди". Ви ж самі чудово розумієте, що цим, крім групи програмістів OneBox, ніхто не користуватиметься. Це можна виправити?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
відкривайте через ctrl + клік мишкою
[/quote]
Ігор,
перестаньте відповідати просто "від балди".
Ви ж самі чудово розумієте, що цим, крім групи програмістів OneBox, ніхто не користуватиметься. Це можна виправити?
Устименко Ігор OneBox production написав: відкривайте через ctrl + клік мишкою
Ігор, перестаньте відповідати просто "від балди". Ви ж самі чудово розумієте, що цим, крім групи програмістів OneBox, ніхто не користуватиметься. Це можна виправити?
я відповідаю так як я вважаю за потрібне ще раз повторюю відповідь міняти нічого не будемо з цього питання
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
відкривайте через ctrl + клік мишкою
[/quote]
Ігор,
перестаньте відповідати просто "від балди".
Ви ж самі чудово розумієте, що цим, крім групи програмістів OneBox, ніхто не користуватиметься. Це можна виправити?
[/quote]
я відповідаю так як я вважаю за потрібне
ще раз повторюю відповідь міняти нічого не будемо з цього питання
Юрченко Роман Сергійович написав: + Стандартно у всіх програмах, цей ярлик давав зрозуміти, що відкриватиметься сторінка в іншій вкладці, а не в цій же.
логічно, судячи з іконки, має відкрити новий вклад.
[quote]
+ Стандартно у всіх програмах, цей ярлик давав зрозуміти, що відкриватиметься сторінка в іншій вкладці, а не в цій же.
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production написав: ще раз повторюю відповідь міняти нічого не будемо з цього питання
Тоді просто поверніть налаштування браузера. Навіщо ви їх прибрали?
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
Юрченко Роман Сергійович написав: + Стандартно у всіх програмах, цей ярлик давав зрозуміти, що відкриватиметься сторінка в іншій вкладці, а не в цій же.
давайте в цьому пункті зробимо відкриття у новій вкладці на цьому пункті відкрити сьогодні зроблять
Устименко Ігор OneBox production написав: ще раз повторюю відповідь міняти нічого не будемо з цього питання
ми вважаємо що вони не потрібні, а наше меню корисніше
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
[quote]
+ Стандартно у всіх програмах, цей ярлик давав зрозуміти, що відкриватиметься сторінка в іншій вкладці, а не в цій же.
[/quote]
[/quote]
давайте в цьому пункті зробимо відкриття у новій вкладці на цьому пункті відкрити
сьогодні зроблять
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production написав: давайте в цьому пункті зробимо відкриття у новій вкладці на цьому пункті відкрити сьогодні зроблять
Ок. Нехай буде ще один пункт у меню для відкриття нової вкладки. Дякую
Устименко Ігор OneBox production написав: ми вважаємо що вони не потрібні, а наше меню корисніше
Я не говорю, щоб від нього зовсім відмовлятися. Просто є різні способи оформлення та видачі замовлення. У нас, наприклад, по-різному оформляються замовлення в залежності від джерела або типу видачі. Наприклад: 1) коли йде оформлення по телефону – така логіка може працювати, хоча є багато недоліків: немає пошуку клієнта, немає можливості об'єднати контакт із вже існуючим клієнтом (з цього приводу я спеціально створив та інвестував у блок "Заповнити картку контакту" де це все є , до того ж, у цій інвестиції брало участь велика кількість користувачів (які була потрібна така функція). 2) Для того, щоб замовлення за умовою Самовивіз (коли клієнт просто прийшов до магазину без попереднього оформлення замовлення) – потрібно зробити мінімальну кількість кліків та вікон. Ми протягом 1 року намагалися уникнути цього і зробили хоч якось. Причому це робили двома компаніями - але хорошого результату немає, а зараз же потрібно починати з початку. Хочу ще додати, що функціонал OneBox у будь-якій її версії, зовсім не створений для офлайн магазинів і кожен намагається це виправити якимись милицями чи інвестиціями (як я наприклад). Ігорю, прошу переглянути своє рішення. Просто неможливо швидко відпустити клієнта офлайн. Вони й так чекають по кілька хвилин, коли ми його відпустимо.
[quote]
Устименко Ігор
давайте в цьому пункті зробимо відкриття у новій вкладці на цьому пункті відкрити
сьогодні зроблять
[/quote]
Ок. Нехай буде ще один пункт у меню для відкриття нової вкладки.
Дякую
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
Я не говорю, щоб від нього зовсім відмовлятися. Просто є різні способи оформлення та видачі замовлення.
У нас, наприклад, по-різному оформляються замовлення в залежності від джерела або типу видачі. Наприклад:
1) коли йде оформлення по телефону – така логіка може працювати, хоча є багато недоліків: немає пошуку клієнта, немає можливості об'єднати контакт із вже існуючим клієнтом (з цього приводу я спеціально створив та інвестував у блок "Заповнити картку контакту" де це все є , до того ж, у цій інвестиції брало участь велика кількість користувачів (які була потрібна така функція).
2) Для того, щоб замовлення за умовою Самовивіз (коли клієнт просто прийшов до магазину без попереднього оформлення замовлення) – потрібно зробити мінімальну кількість кліків та вікон. Ми протягом 1 року намагалися уникнути цього і зробили хоч якось. Причому це робили двома компаніями - але хорошого результату немає, а зараз же потрібно починати з початку. Хочу ще додати, що функціонал OneBox у будь-якій її версії, зовсім не створений для офлайн магазинів і кожен намагається це виправити якимись милицями чи інвестиціями (як я наприклад).
Ігорю, прошу переглянути своє рішення. Просто неможливо швидко відпустити клієнта офлайн. Вони й так чекають по кілька хвилин, коли ми його відпустимо.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар