Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Пропонуємо зробити покращення у вигляді лічильників, які можна було б налаштовувати.
[file]4434[/file]
Лічильники типу:
Мої незакриті завдання - 5
Мої завдання / Усі завдання - 5/25
Мої незакриті проекти / Мої закриті проекти - 15/127
Мої проекти / Всі проекти - 142/215
і т.д.
Тобто це свого роду швидка фільтрація, причому можна натиснути на цифру лічильника і щоб розкрився список із відфільтрованими процесами.
Щоб такі лічильники міг налаштовувати кожен сам собі та стежити з меню, куди краще звернути зараз свою увагу.
Це реалізовано чи може хоча б передасте розробникам на обговорення?
Пропонуємо зробити покращення у вигляді лічильників, які можна було б налаштовувати.
Лічильники типу: Мої незакриті завдання - 5 Мої завдання / Усі завдання - 5/25 Мої незакриті проекти / Мої закриті проекти - 15/127 Мої проекти / Всі проекти - 142/215 і т.д. Тобто це свого роду швидка фільтрація, причому можна натиснути на цифру лічильника і щоб розкрився список із відфільтрованими процесами. Щоб такі лічильники міг налаштовувати кожен сам собі та стежити з меню, куди краще звернути зараз свою увагу. Це реалізовано чи може хоча б передасте розробникам на обговорення?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар