Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У задачі http://ukrpromspec.onebox-system.com/admin/customorder/zarisovkamarshlist/118239/edit/ необхідно приховати відображення таблиць продуктів, у яких немає товарів [file]992[/file] . Як це зробити? Скільки годин доопрацювання?
зараз можна тільки "Згортати блок за відсутності заповненої інформації" якщо необхідно саме приховування (ви не зможете до блоку додати через нього товари з нового рядка) - це доопрацювання в 2 години
зараз можна тільки "Згортати блок за відсутності заповненої інформації"
якщо необхідно саме приховування (ви не зможете до блоку додати через нього товари з нового рядка) - це доопрацювання в 2 години
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: зараз можна тільки "Згортати блок за відсутності заповненої інформації" якщо необхідно саме приховування (ви не зможете до блоку додати через нього товари з нового рядка) - це доопрацювання в 2 години
Тепер за відсутності заповненої інформації все одно залишається видно блок товарів. Мені потрібно, щоб за відсутності «заповненої інформації» не було видно жодних слідів блоку продуктів.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
зараз можна тільки "Згортати блок за відсутності заповненої інформації"
якщо необхідно саме приховування (ви не зможете до блоку додати через нього товари з нового рядка) - це доопрацювання в 2 години
[/quote]
Тепер за відсутності заповненої інформації все одно залишається видно блок товарів. Мені потрібно, щоб за відсутності «заповненої інформації» не було видно жодних слідів блоку продуктів.
Богомаз Дмитро Володимирович написав: Тепер за відсутності заповненої інформації все одно залишається видно блок товарів. Мені потрібно, щоб за відсутності «заповненої інформації» не було видно жодних слідів блоку продуктів.
Оцінка тоді була надана вище. Якщо підходить - дайте знати, виставимо рахунок
[quote]
Богомаз Дмитро Володимирович написав:
[/quote]
Богомаз Дмитро Володимирович написав: Тепер за відсутності заповненої інформації все одно залишається видно блок товарів. Мені потрібно, щоб за відсутності «заповненої інформації» не було видно жодних слідів блоку продуктів.
Виставляйте рахунок
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Виставляйте рахунок
Доброго дня! Це доопрацювання сплатив 17 грудня. Можу дізнатися, коли буде готова?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Доброго дня! Це доопрацювання сплатив 17 грудня. Можу дізнатися, коли буде готова?
Богомаз Дмитро Володимирович написав: Доброго дня! Це доопрацювання сплатив 17 грудня. Можу дізнатися, коли буде готова?
Напишіть у відповідь листа, яким виставляли счет. Вам маємо відповісти.
[quote]
[/quote]
Богомаз Дмитро Володимирович написав: Доброго дня! Це доопрацювання сплатив 17 грудня. Можу дізнатися, коли буде готова?
Доброго дня! Написав не відповідають.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Доброго дня! Написав не відповідають.
додано налаштування "Приховувати блок за відсутності заповненої інформації" до блоку "Продукти таблицею" спрацьовує за аналогією - при завантаженні сторінки якщо товарів немає - блок буде прихований
додано налаштування "Приховувати блок за відсутності заповненої інформації" до блоку "Продукти таблицею"
спрацьовує за аналогією - при завантаженні сторінки якщо товарів немає - блок буде прихований
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар