1b.app
Скопійоване посилання -

Приховати відображення продуктів

У задачі http://ukrpromspec.onebox-system.com/admin/customorder/zarisovkamarshlist/118239... необхідно приховати відображення таблиць продуктів, у яких немає товарів . Як це зробити? Скільки годин доопрацювання?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

зараз можна тільки "Згортати блок за відсутності заповненої інформації"
якщо необхідно саме приховування (ви не зможете до блоку додати через нього товари з нового рядка) - це доопрацювання в 2 години
20.11.2020, 18:19
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
зараз можна тільки "Згортати блок за відсутності заповненої інформації"
якщо необхідно саме приховування (ви не зможете до блоку додати через нього товари з нового рядка) - це доопрацювання в 2 години

Тепер за відсутності заповненої інформації все одно залишається видно блок товарів. Мені потрібно, щоб за відсутності «заповненої інформації» не було видно жодних слідів блоку продуктів.
20.11.2020, 18:24

Богомаз Дмитро Володимирович написав:
Тепер за відсутності заповненої інформації все одно залишається видно блок товарів. Мені потрібно, щоб за відсутності «заповненої інформації» не було видно жодних слідів блоку продуктів.

Оцінка тоді була надана вище. Якщо підходить - дайте знати, виставимо рахунок
20.11.2020, 18:48

Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:

Виставляйте рахунок
21.11.2020, 09:24

Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:

Доброго дня! Це доопрацювання сплатив 17 грудня. Можу дізнатися, коли буде готова?
29.12.2020, 12:12

Доброго дня! Це доопрацювання сплатив 17 грудня. Можу дізнатися, коли буде готова?

Напишіть у відповідь листа, яким виставляли счет. Вам маємо відповісти.
29.12.2020, 14:12

Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:

Напишіть у відповідь листа, яким виставляли счет. Вам маємо відповісти.

Доброго дня! Написав не відповідають.
05.01.2021, 12:34

додано налаштування "Приховувати блок за відсутності заповненої інформації" до блоку "Продукти таблицею"
спрацьовує за аналогією - при завантаженні сторінки якщо товарів немає - блок буде прихований
06.01.2021, 15:51

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар