Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Це не зовсім те саме покращення. У рамках цього топіка робили кнопки переходу на статуси. У попередньому робили у конструкторі БП. Зараз ви показуєте на скріншоті історію перехід на етапи і поточний етап в універсальному блоці (це різні сутності, до поточного топіку відношення не має). Зробіть, будь ласка, новий топік - в якому опишіть місця, в яких потрібно доопрацювати. Дякую
Це не зовсім те саме покращення. У рамках цього топіка робили кнопки переходу на статуси. У попередньому робили у конструкторі БП.
Зараз ви показуєте на скріншоті історію перехід на етапи і поточний етап в універсальному блоці (це різні сутності, до поточного топіку відношення не має). Зробіть, будь ласка, новий топік - в якому опишіть місця, в яких потрібно доопрацювати. Дякую
я зроблю, але невже потрібно прописувати кожен крок? Я впевнений, є кілька місць, які я не використовую, але використовують інші і там виводиться етап. А чи можна просто взяти і зробити скрізь? Я в новому тикеті напишу скрізь у системі.
я зроблю, але невже потрібно прописувати кожен крок?
Я впевнений, є кілька місць, які я не використовую, але використовують інші і там виводиться етап.
А чи можна просто взяти і зробити скрізь? Я в новому тикеті напишу скрізь у системі.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар