Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
До оновлення картки товару було чотири колонок зараз 3. Стало дуже незручно. У картці товарів багато значень, які не займають багато місця, але з інтерфейсу їх розтягує у висоту і тепер постійно потрібно скролити. Бажано взагалі зробити 6 колонок різної ширини.
До оновлення картки товару було чотири колонок зараз 3. Стало дуже незручно. У картці товарів багато значень, які не займають багато місця, але з інтерфейсу їх розтягує у висоту і тепер постійно потрібно скролити. Бажано взагалі зробити 6 колонок різної ширини.
Зубарєв Сергій Клієнт писав/ла: До оновлення картки товару було чотири колонок зараз 3. Стало дуже незручно. У картці товарів багато значень, які не займають багато місця, але з інтерфейсу їх розтягує у висоту і тепер постійно потрібно скролити. Бажано взагалі зробити 6 колонок різної ширини.
Я думаю ви помиляєтесь До оновлення було так само 3 колонки
[quote]
Зубарєв Сергій
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Я думаю ви помиляєтесь
До оновлення було так само 3 колонки
Зубарєв Сергій Клієнт писав/ла: Не було 4 колонки.
я перевірив на 3х боксах попередньої версії там 3 колонки. Я думаю ви щось наплутали
[quote]
Зубарєв Сергій
Клієнт писав/ла:
Не було 4 колонки.
[/quote]
я перевірив на 3х боксах попередньої версії
там 3 колонки. Я думаю ви щось наплутали
Зубарєв Сергій Клієнт писав/ла: було 3 колонки і одну вузьку можна було підтягнути
Не думаю що можна було мене розмір сітки налаштування інтерфейсу картки товару)
[quote]
Зубарєв Сергій
Клієнт писав/ла:
було 3 колонки і одну вузьку можна було підтягнути
[/quote]
Не думаю що можна було мене розмір сітки налаштування інтерфейсу картки товару)
Зубарєв Сергій Клієнт писав/ла: Ок. нехай було так, як є. Перефразуємо: Було б набагато зручніше, якщо було більше колонок у картці товарів.
думаю зробимо у наступних версіях
[quote]
Зубарєв Сергій
Клієнт писав/ла:
Ок. нехай було так, як є. Перефразуємо: Було б набагато зручніше, якщо було більше колонок у картці товарів.
[/quote]
думаю зробимо у наступних версіях
у мене була доопрацювання на минулому боксі, де другий рядок блоку картки продукту мав 4 колонки, в оновлений бокс вона ще не підтягнулася, кажуть підтягнеться з часом. як на мене дуже розтягнута інформація в картці, її можна зробити компактнішою, щоб без перегортання можна було побачити деякі дані відразу. Вага, розмір, модельний ряд, модель, все це можна вмістити на початку виділивши блок просто візуально і компактно. + я реалізував імпорт на кілька сайтів Пром через завантаження в СРМ в додаткові поля Унікальний ідентифікатів і ID групи різновидів, і мені це потрібно вивести в одне місце щоб бачити все компактно і не гортати. Візуально картка дуже розтягнута і можна все компактніше робити тільки блоки різного кольору/відтінку, виділити Рамками. Візуально Бокс дуже незручний, не зачіпаються очі за потрібну інформацію, воно все сіро/біло/чорне.
у мене була доопрацювання на минулому боксі, де другий рядок блоку картки продукту мав 4 колонки, в оновлений бокс вона ще не підтягнулася, кажуть підтягнеться з часом. як на мене дуже розтягнута інформація в картці, її можна зробити компактнішою, щоб без перегортання можна було побачити деякі дані відразу.
Вага, розмір, модельний ряд, модель, все це можна вмістити на початку виділивши блок просто візуально і компактно. + я реалізував імпорт на кілька сайтів Пром через завантаження в СРМ в додаткові поля Унікальний ідентифікатів і ID групи різновидів, і мені це потрібно вивести в одне місце щоб бачити все компактно і не гортати. Візуально картка дуже розтягнута і можна все компактніше робити тільки блоки різного кольору/відтінку, виділити Рамками. Візуально Бокс дуже незручний, не зачіпаються очі за потрібну інформацію, воно все сіро/біло/чорне.
+ Універсальні блоки можна було б просто додати можливість заливання кольором фону або рамки в них. Дуже допомагає шукати потрібну інфу, коли ти шукаєш колір просто
+ Універсальні блоки можна було б просто додати можливість заливання кольором фону або рамки в них. Дуже допомагає шукати потрібну інфу, коли ти шукаєш колір просто
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар