Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Derkach Dmytriy OneBox production Співробітник писав/ла: Добрий день. По вашому ролику видно, що Ви клікаєте на блок підпроцесів і він згорнувся, потім розгорнувся, що не так?
галочка не крутиться при згортанні
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Добрий день. По вашому ролику видно, що Ви клікаєте на блок підпроцесів і він згорнувся, потім розгорнувся, що не так?
[/quote]
галочка не крутиться при згортанні
[file]11612[/file]
[file]11613[/file]
е, щось ви накаламутили не те. у мене на одному ТАБі одне, а на іншому ТАБі - інше. Чи можна привести блоки до одного стилю? Зробіть будь ласка, щоб шапка завжди була не білого кольору і галочка згортання теж завжди була видна.
е, щось ви накаламутили не те.
у мене на одному ТАБі одне, а на іншому ТАБі - інше. Чи можна привести блоки до одного стилю? Зробіть будь ласка, щоб шапка завжди була не білого кольору і галочка згортання теж завжди була видна.
[file]11779[/file]
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Привів до одного виду. Чекайте на оновлення
не дуже розумію, що ви привели до одного виду, нічого не змінилося
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production написав:
Привів до одного виду. Чекайте на оновлення
[/quote]
не дуже розумію, що ви привели до одного виду, нічого не змінилося
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Добрий день. У Вашому боксі тут /8600/?tabid=21 блок підпроцесів виглядає так, як повинен. Що не так?
мабуть кеш не скинув (бо я перевіряв тоді), зараз все ок. дякую вам за роботу
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production написав:
Добрий день. У Вашому боксі тут /8600/?tabid=21 блок підпроцесів виглядає так, як повинен. Що не так?
[/quote]
мабуть кеш не скинув (бо я перевіряв тоді), зараз все ок.
дякую вам за роботу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар