Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Нещодавно вами було доопрацьовано функціонал для інтерфейсів процесів та контактів, що забороняє повторне виведення полів у різних універсальних блоках http://prntscr.com/ue6ajl.
я розумію, що ви це зробили для того, щоб перестали сипатися помилки про те, що "я заповнив поле, а воно у мене не збереглося", але реалізована вами логіка суттєво порушує вже налаштований функціонал на робочих проектах
конкретно:
кожний універсальний блок має умову відображення, тобто. показувати його залежно від способу оплати, типу клієнта тощо.
отож, реалізована вами логіка цієї опції не враховує , тобто. того, що одне і те ж поле може бути в двох і більше універсальних блоках, АЛЕ в інтерфейсі воно виводиться все одно
логіка
Прошу Вас додати додаткову перевірку щодо того, як поле відображається в інтерфейсі КОРИСТУВАЧА, а не те, скільки разів воно зустрічається в налаштуваннях блоку.
Нещодавно вами було доопрацьовано функціонал для інтерфейсів процесів та контактів, що забороняє повторне виведення полів у різних універсальних блоках http://prntscr.com/ue6ajl. я розумію, що ви це зробили для того, щоб перестали сипатися помилки про те, що "я заповнив поле, а воно у мене не збереглося", але реалізована вами логіка суттєво порушує вже налаштований функціонал на робочих проектах конкретно: кожний універсальний блок має умову відображення, тобто. показувати його залежно від способу оплати, типу клієнта тощо. отож, реалізована вами логіка цієї опції не враховує , тобто. того, що одне і те ж поле може бути в двох і більше універсальних блоках, АЛЕ в інтерфейсі воно виводиться все одно логіка Прошу Вас додати додаткову перевірку щодо того, як поле відображається в інтерфейсі КОРИСТУВАЧА, а не те, скільки разів воно зустрічається в налаштуваннях блоку.
Легеза В'ячеслав Валеріанович Співробітник написав: Крім цього ламається ще й відображення блоків. Я поставив окреме питання, тому що тут не описано, до чого ще наводить це "покращення".
Ех, шкода "Лайку" поставити не можу!
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович Співробітник написав:
Крім цього ламається ще й відображення блоків. Я поставив окреме питання, тому що тут не описано, до чого ще наводить це "покращення".
[/quote]
Ех, шкода "Лайку" поставити не можу!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар