Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня! Раніше було зроблено доопрацювання https://crm-onebox.com/ru/support/suppliers-and-prices/9644-zagruzka-tovarov-ot-postavshchika-dc-link/. На даний момент завантажило дублі товарів за постачальником DC-Link.
Налаштування в OneBox OS: не створювати з однаковим ім'ям, не створювати з однаковим артикулом.
Але товари створилися та задублювалися. Підкажіть у чому може бути причина?
[file]8944[/file]
Доброго дня! Раніше було зроблено доопрацювання https://crm-onebox.com/ru/support/suppliers-and-prices/9644-zagruzka-tovarov-ot-... На даний момент завантажило дублі товарів за постачальником DC-Link. Налаштування в OneBox OS: не створювати з однаковим ім'ям, не створювати з однаковим артикулом. Але товари створилися та задублювалися. Підкажіть у чому може бути причина?
Безусенко Вадим написав: Але товари створилися та задублювалися. Підкажіть у чому може бути причина?
Після виконання доопрацювання кілька разів змінювалися налаштування імпорту тощо. - ймовірно, в якийсь момент і були створені дублі продуктів. На даний момент я так розумію у вас немає постійного дублювання продуктів - значить, все працює правильно? Тоді потрібно просто видалити дублюючі позиції та все
[quote]
Безусенко Вадим написав:
[/quote]
Після виконання доопрацювання кілька разів змінювалися налаштування імпорту тощо. - ймовірно, в якийсь момент і були створені дублі продуктів.
На даний момент я так розумію у вас немає постійного дублювання продуктів - значить, все працює правильно? Тоді потрібно просто видалити дублюючі позиції та все
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Безусенко Вадим написав: Але товари створилися та задублювалися. Підкажіть у чому може бути причина?
Після виконання доопрацювання кілька разів змінювалися налаштування імпорту тощо. - ймовірно, в якийсь момент і були створені дублі продуктів. На даний момент я так розумію у вас немає постійного дублювання продуктів - значить, все працює правильно? Тоді потрібно просто видалити дублюючі позиції та все
Налаштування змінювалися відповідно до описаних дій у попередньому тикеті, попередньо видаливши товари постачальника та очистивши їх у системі автоматичною дією. І по новій ставилися на завантаження. І за один раз утворилися дублі. Тому й запитую, як так могло статися. Тобто налаштування "не створювати з однаковим ім'ям та артикулом" не спрацювало?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
[quote]
Безусенко Вадим написав:
[/quote]
Після виконання доопрацювання кілька разів змінювалися налаштування імпорту тощо. - ймовірно, в якийсь момент і були створені дублі продуктів.
На даний момент я так розумію у вас немає постійного дублювання продуктів - значить, все працює правильно? Тоді потрібно просто видалити дублюючі позиції та все
[/quote]
Налаштування змінювалися відповідно до описаних дій у попередньому тикеті, попередньо видаливши товари постачальника та очистивши їх у системі автоматичною дією. І по новій ставилися на завантаження. І за один раз утворилися дублі. Тому й запитую, як так могло статися. Тобто налаштування "не створювати з однаковим ім'ям та артикулом" не спрацювало?
Якби вказано знайти по артикулу - система знайшла б продукт по артикулу. Я не можу стверджувати, що на момент налаштування стояли коректно. Зараз я так розумію налаштування не змінювали – і нічого не дублюється (не створюються постійно нові дублі). У даної дії своя логіка пошук та перевірок – як я вказував раніше – за наявності артикула та вказівки пошуку по ньому, якщо не знайшло – буде створено продукт (з перевіркою на дубль за назвою). Наразі проблема повторюється, якщо видалити дублі?
Якби вказано знайти по артикулу - система знайшла б продукт по артикулу. Я не можу стверджувати, що на момент налаштування стояли коректно. Зараз я так розумію налаштування не змінювали – і нічого не дублюється (не створюються постійно нові дублі).
У даної дії своя логіка пошук та перевірок – як я вказував раніше – за наявності артикула та вказівки пошуку по ньому, якщо не знайшло – буде створено продукт (з перевіркою на дубль за назвою).
Наразі проблема повторюється, якщо видалити дублі?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Якби вказано знайти по артикулу - система знайшла б продукт по артикулу. Я не можу стверджувати, що на момент налаштування стояли коректно. Зараз я так розумію налаштування не змінювали – і нічого не дублюється (не створюються постійно нові дублі). У даної дії своя логіка пошук та перевірок – як я вказував раніше – за наявності артикула та вказівки пошуку по ньому, якщо не знайшло – буде створено продукт (з перевіркою на дубль за назвою). Наразі проблема повторюється, якщо видалити дублі?
Видалені продукти, автоматично очищені. Без зміни налаштувань дії продукти завантажені за новою. Знову створилися дублі
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Якби вказано знайти по артикулу - система знайшла б продукт по артикулу. Я не можу стверджувати, що на момент налаштування стояли коректно. Зараз я так розумію налаштування не змінювали – і нічого не дублюється (не створюються постійно нові дублі).
У даної дії своя логіка пошук та перевірок – як я вказував раніше – за наявності артикула та вказівки пошуку по ньому, якщо не знайшло – буде створено продукт (з перевіркою на дубль за назвою).
Наразі проблема повторюється, якщо видалити дублі?
[/quote]
Видалені продукти, автоматично очищені. Без зміни налаштувань дії продукти завантажені за новою. Знову створилися дублі
[file]9066[/file]
[quote]
Безусенко Вадим написав:
[/quote]
Я провів тест – є 2 дублі:
https://technosite.crm-onebox.com/app/product/262195/edit/
https://technosite.crm-onebox.com/app/product/262196/edit/
Я видалив товар https://technosite.crm-onebox.com/app/product/262196/edit/ - в ньому і зараз видно, що він видалений. Дія імпорту відпрацювала - товар залишився видалений, дубль не створився, було оновлено товар https://technosite.crm-onebox.com/app/product/262195/edit/
Рішення для видалення дублів яке може бути: 1.Видалити товари постачальника DC-link, очистити автоматичною дією віддалені товари і заново завантажити товари (цей спосіб був реалізований раніше, але дублі все одно з'явилися)? 2. Вручну (але цей спосіб занадто трудомісткий і не гарантує потрібного результату, тому що немає єдиної дії для вибірки таких дублів) 3. Запропонуйте будь ласка ще варіант. Досі не зрозуміло, чому при налаштуваннях "не створювати з однаковим ім'ям і артикулом" товари створилися та завантажилися 2 рази.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
Безусенко Вадим написав:
[/quote]
Я провів тест – є 2 дублі:
https://technosite.crm-onebox.com/app/product/262195/edit/
https://technosite.crm-onebox.com/app/product/262196/edit/
Я видалив товар https://technosite.crm-onebox.com/app/product/262196/edit/ - в ньому і зараз видно, що він видалений. Дія імпорту відпрацювала - товар залишився видалений, дубль не створився, було оновлено товар https://technosite.crm-onebox.com/app/product/262195/edit/
[/quote]
Рішення для видалення дублів яке може бути: 1.Видалити товари постачальника DC-link, очистити автоматичною дією віддалені товари і заново завантажити товари (цей спосіб був реалізований раніше, але дублі все одно з'явилися)? 2. Вручну (але цей спосіб занадто трудомісткий і не гарантує потрібного результату, тому що немає єдиної дії для вибірки таких дублів) 3. Запропонуйте будь ласка ще варіант.
Досі не зрозуміло, чому при налаштуваннях "не створювати з однаковим ім'ям і артикулом" товари створилися та завантажилися 2 рази.
Безусенко Вадим написав: Рішення для видалення дублів яке може бути: 1.Видалити товари постачальника DC-link, очистити автоматичною дією віддалені товари і заново завантажити товари (цей спосіб був реалізований раніше, але дублі все одно з'явилися)? 2. Вручну (але цей спосіб занадто трудомісткий і не гарантує потрібного результату, тому що немає єдиної дії для вибірки таких дублів) 3. Запропонуйте будь ласка ще варіант.
3. Я можу через базу видалити всі товари від постачальника dclink і запустити примусову заливку знову. Чи підходить?
Безусенко Вадим написав: Досі не зрозуміло, чому при налаштуваннях "не створювати з однаковим ім'ям і артикулом" товари створилися та завантажилися 2 рази.
Я не можу дивитися у минуле (та й не сильно хочу витрачати на цей час) щоб розуміти що було налаштоване. На даний момент проблеми не бачу – і це головне.
[quote]
Безусенко Вадим написав:
Рішення для видалення дублів яке може бути: 1.Видалити товари постачальника DC-link, очистити автоматичною дією віддалені товари і заново завантажити товари (цей спосіб був реалізований раніше, але дублі все одно з'явилися)? 2. Вручну (але цей спосіб занадто трудомісткий і не гарантує потрібного результату, тому що немає єдиної дії для вибірки таких дублів) 3. Запропонуйте будь ласка ще варіант.
[/quote]
3. Я можу через базу видалити всі товари від постачальника dclink і запустити примусову заливку знову. Чи підходить?
[quote]
Безусенко Вадим написав:
Досі не зрозуміло, чому при налаштуваннях "не створювати з однаковим ім'ям і артикулом" товари створилися та завантажилися 2 рази.
[/quote]
Я не можу дивитися у минуле (та й не сильно хочу витрачати на цей час) щоб розуміти що було налаштоване. На даний момент проблеми не бачу – і це головне.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Безусенко Вадим написав: Рішення для видалення дублів яке може бути: 1.Видалити товари постачальника DC-link, очистити автоматичною дією віддалені товари і заново завантажити товари (цей спосіб був реалізований раніше, але дублі все одно з'явилися)? 2. Вручну (але цей спосіб занадто трудомісткий і не гарантує потрібного результату, тому що немає єдиної дії для вибірки таких дублів) 3. Запропонуйте будь ласка ще варіант.
Давайте спробуєм
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
Безусенко Вадим написав:
[/quote]
[/quote]
Давайте спробуєм
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Вилучив, імпортував - начебто дублів не спостерігаю
Дякую, спостерігали пару днів за завантаженням, начебто все добре
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Вилучив, імпортував - начебто дублів не спостерігаю
[/quote]
Дякую, спостерігали пару днів за завантаженням, начебто все добре
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар