Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
В автоматичних діях щогодини є дія «Універсальний імпорт продуктів (xml/json)» з джерела за посиланням: http://xxx.com/export/yyy-com-ua.yml
В OneBox включена мультимовність (рус/укр), але при імпорті продуктів за посиланням завантажуються назви та описи товарів на укр. мовою в русявий. версію.
1. Що потрібно змінити в налаштуваннях OneBox, щоб завантаження відбувалося коректно?
2. Як сформувати свій товарний фід (в укр. версії вже виконано переклад назви та опису товарів) на укр. мовою для експорту продуктів у форматі XML?
В автоматичних діях щогодини є дія «Універсальний імпорт продуктів (xml/json)» з джерела за посиланням: http://xxx.com/export/yyy-com-ua.yml В OneBox включена мультимовність (рус/укр), але при імпорті продуктів за посиланням завантажуються назви та описи товарів на укр. мовою в русявий. версію. 1. Що потрібно змінити в налаштуваннях OneBox, щоб завантаження відбувалося коректно? 2. Як сформувати свій товарний фід (в укр. версії вже виконано переклад назви та опису товарів) на укр. мовою для експорту продуктів у форматі XML?
Ви вказали мови спочатку російську, потім українську. Відповідно наявну базову колонку назв взяло під російську, а під українську - додало нові колонки (nameua | descriptionua і т.д.). Якщо у вас у товарах OneBox українські дані не заповнені, а в імпортованих файлах дані приходять українською мовою (у всіх файлах, а не так – що в одній українською, а в іншій російською) – то можна в інтеграції вибрати мови для перемикання навпаки (спочатку українська, потім російська) - тоді система скинула додану колонку і поміняє її на nameru, а базова name залишиться для української мови. Але я не рекомендую цього робити, тому що якщо у вас заповнені дані новою мовою - вони будуть видалені, оскільки колонки так само будуть видалені. Але так як у вас вже переведені дані - бачу варіант тільки доопрацьовувати обидві дії, які ви використовуєте, на можливість імпорту/експорту колонок іншими мовами. Для цього потрібно: 1. Оновитись на MVP 2. Зробити в дії "Універсальний імпорт продуктів (xml/json) " налаштування полів мультимовності для інших мов (тобто поряд з налаштуванням "Ім'я товару" буде "Ім'я товару (ua)" і так по інших полях мультимовності - це займе 6 годин . 3. Аналогічно зробити подібні налаштування в дії експорту (я так розумію про "Експортувати продукти у форматі YML") - це займе 4 години на дію.
Ви вказали мови спочатку російську, потім українську. Відповідно наявну базову колонку назв взяло під російську, а під українську - додало нові колонки (nameua | descriptionua і т.д.).
Якщо у вас у товарах OneBox українські дані не заповнені, а в імпортованих файлах дані приходять українською мовою (у всіх файлах, а не так – що в одній українською, а в іншій російською) – то можна в інтеграції вибрати мови для перемикання навпаки (спочатку українська, потім російська) - тоді система скинула додану колонку і поміняє її на nameru, а базова name залишиться для української мови.
Але я не рекомендую цього робити, тому що якщо у вас заповнені дані новою мовою - вони будуть видалені, оскільки колонки так само будуть видалені.
Але так як у вас вже переведені дані - бачу варіант тільки доопрацьовувати обидві дії, які ви використовуєте, на можливість імпорту/експорту колонок іншими мовами. Для цього потрібно:
1. Оновитись на MVP
2. Зробити в дії "Універсальний імпорт продуктів (xml/json) " налаштування полів мультимовності для інших мов (тобто поряд з налаштуванням "Ім'я товару" буде "Ім'я товару (ua)" і так по інших полях мультимовності - це займе 6 годин .
3. Аналогічно зробити подібні налаштування в дії експорту (я так розумію про "Експортувати продукти у форматі YML") - це займе 4 години на дію.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Ви вказали мови спочатку російську, потім українську. Відповідно наявну базову колонку назв взяло під російську, а під українську - додало нові колонки (nameua | descriptionua і т.д.). Якщо у вас у товарах OneBox українські дані не заповнені, а в імпортованих файлах дані приходять українською мовою (у всіх файлах, а не так – що в одній українською, а в іншій російською) – то можна в інтеграції вибрати мови для перемикання навпаки (спочатку українська, потім російська) - тоді система скинула додану колонку і поміняє її на nameru, а базова name залишиться для української мови. Але я не рекомендую цього робити, тому що якщо у вас заповнені дані новою мовою - вони будуть видалені, оскільки колонки так само будуть видалені. Але так як у вас вже переведені дані - бачу варіант тільки доопрацьовувати обидві дії, які ви використовуєте, на можливість імпорту/експорту колонок іншими мовами. Для цього потрібно: 1. Оновитись на MVP 2. Зробити в дії "Універсальний імпорт продуктів (xml/json) " налаштування полів мультимовності для інших мов (тобто поряд з налаштуванням "Ім'я товару" буде "Ім'я товару (ua)" і так по інших полях мультимовності - це займе 6 годин . 3. Аналогічно зробити подібні налаштування в дії експорту (я так розумію про "Експортувати продукти у форматі YML") - це займе 4 години на дію.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Ви вказали мови спочатку російську, потім українську. Відповідно наявну базову колонку назв взяло під російську, а під українську - додало нові колонки (nameua | descriptionua і т.д.).
Якщо у вас у товарах OneBox українські дані не заповнені, а в імпортованих файлах дані приходять українською мовою (у всіх файлах, а не так – що в одній українською, а в іншій російською) – то можна в інтеграції вибрати мови для перемикання навпаки (спочатку українська, потім російська) - тоді система скинула додану колонку і поміняє її на nameru, а базова name залишиться для української мови.
Але я не рекомендую цього робити, тому що якщо у вас заповнені дані новою мовою - вони будуть видалені, оскільки колонки так само будуть видалені.
Але так як у вас вже переведені дані - бачу варіант тільки доопрацьовувати обидві дії, які ви використовуєте, на можливість імпорту/експорту колонок іншими мовами. Для цього потрібно:
1. Оновитись на MVP
2. Зробити в дії "Універсальний імпорт продуктів (xml/json) " налаштування полів мультимовності для інших мов (тобто поряд з налаштуванням "Ім'я товару" буде "Ім'я товару (ua)" і так по інших полях мультимовності - це займе 6 годин .
3. Аналогічно зробити подібні налаштування в дії експорту (я так розумію про "Експортувати продукти у форматі YML") - це займе 4 години на дію.
[/quote]
ось було таке доопрацювання https://box.webproduction.ua/2015460158/
Юрію, прочитайте будь ласка уважно завдання, посилання на яке надали. Там доопрацьовувався експорт короткого опису на добре, причому тут універсальні події про які писав Максим?
Юрію, прочитайте будь ласка уважно завдання, посилання на яке надали. Там доопрацьовувався експорт короткого опису на добре, причому тут універсальні події про які писав Максим?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар