Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Парне. Треба зробити наступний функціонал
Дія, яка відпрацьовує при переході на етап
"Створити постачальника"
З доп.поля брати ім'я для постачальника.
З доп.поля брати БП постачальнику
Контакт постачальника = клієнт процесу
При спрацьовуванні створює постачальника із зазначеними в додаткових полях парам [file]9883[/file] рис1
Скільки таке коштуватиме?
Парне. Треба зробити наступний функціонал Дія, яка відпрацьовує при переході на етап "Створити постачальника" З доп.поля брати ім'я для постачальника. З доп.поля брати БП постачальнику Контакт постачальника = клієнт процесу При спрацьовуванні створює постачальника із зазначеними в додаткових полях парам рис1 Скільки таке коштуватиме?
Ні. Ти пишеш "З доп.поля брати ім'я для постачальника". Тобто. у допполі у тебе зберігається ім'я постачальника. Я замість створення спочатку шукатиму його на ім'я щоб не було дублів і тільки якщо не знайду створю його і пропишу всі поля. А якщо не знайду – чіпати нічого не буду.
Ні. Ти пишеш "З доп.поля брати ім'я для постачальника". Тобто. у допполі у тебе зберігається ім'я постачальника. Я замість створення спочатку шукатиму його на ім'я щоб не було дублів і тільки якщо не знайду створю його і пропишу всі поля. А якщо не знайду – чіпати нічого не буду.
П'ятецький Микола Миколайович OneBox Insiders написав: Ну і бажано видавати помилку та заборону на перехід на етап якщо є дубль.
якщо такий постачальник знайдено – кидати помилку? Ок
[quote]
П'ятецький Микола Миколайович
OneBox Insiders написав:
Ну і бажано видавати помилку та заборону на перехід на етап якщо є дубль.
[/quote]
якщо такий постачальник знайдено – кидати помилку? Ок
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар