Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Потрібно щоб галочка "вивантажувати фільтра перемикачі" [file]7772[/file]
впливала саме на комірку "тип фільтра" [file]7773[/file]
Разом:
Якщо тип фільтра коштуватиме "перемикачі (radiobox)" значить вивантажуємо їх у xls файл
[file]7774[/file]
Інакше ці фільтри не вивантажуємо
Раніше було листування тут.
На даний момент галочка "вивантажувати фільтри перемикачі" взагалі ні на що не впливає і вантажить все підряд
Потрібно щоб галочка "вивантажувати фільтра перемикачі" впливала саме на комірку "тип фільтра" Разом: Якщо тип фільтра коштуватиме "перемикачі (radiobox)" значить вивантажуємо їх у xls файл
Інакше ці фільтри не вивантажуємо Раніше було листування тут. На даний момент галочка "вивантажувати фільтри перемикачі" взагалі ні на що не впливає і вантажить все підряд
Щось пішло не так і деякі значення тепер навпаки зникли: 1. Немає шапки (скрин1 ) відповідно пром ці фільтри не розпізнає 2. Коли стоїть галка "Вивантажувати товари з фільтрами націнками різними рядками" - не всі товари вивантажуються різними рядками, візьміть, наприклад, код 11-31040-01, він в одиничному варіанті. У нього навіть назва без додаткової приставки (скрин2 ) Також у цих проблемних кодах, які не вивантажили різними рядками - вивантажують лише одну характеристику, інші пропадають Можу відправити старий файл вивантаження - піднобного бага до змін не було 3. Протестил галку "Вивантажувати лише фільтри-перемикачі" - що включай що вимикай - вивантажує ідентичні файли тобто хотів відключити галку, щоб повернутися до старого файлу - але нічого не вийшло
Щось пішло не так і деякі значення тепер навпаки зникли:
1. Немає шапки (скрин1 [file]8105[/file] ) відповідно пром ці фільтри не розпізнає
2. Коли стоїть галка "Вивантажувати товари з фільтрами націнками різними рядками" - не всі товари вивантажуються різними рядками, візьміть, наприклад, код 11-31040-01, він в одиничному варіанті. У нього навіть назва без додаткової приставки (скрин2 [file]8106[/file])
Також у цих проблемних кодах, які не вивантажили різними рядками - вивантажують лише одну характеристику, інші пропадають
Можу відправити старий файл вивантаження - піднобного бага до змін не було
3. Протестил галку "Вивантажувати лише фільтри-перемикачі" - що включай що вимикай - вивантажує ідентичні файли
тобто хотів відключити галку, щоб повернутися до старого файлу - але нічого не вийшло
Нічого не змінилося. Шапки немає (скрин1) Ось наприклад цей код 11-11050-01, спробуйте пошуком перевірити - у розвантаженні він у одиничному варіанті ну і так через один товар, якісь клонували товари, а якісь ні
Нічого не змінилося. Шапки немає (скрин1) [file]8558[/file]
Ось наприклад цей код 11-11050-01, спробуйте пошуком перевірити - у розвантаженні він у одиничному варіанті
ну і так через один товар, якісь клонували товари, а якісь ні
Саме фільтр кріплення - вимкнений (коштує тип фільтра - галочки), відповідно вони і не повинні потрапляти в ексель. Попадають ті фільтри, у яких тип фільтра - перемикачі". Або інша суть питання?
Саме фільтр кріплення - вимкнений (коштує тип фільтра - галочки), відповідно вони і не повинні потрапляти в ексель. Попадають ті фільтри, у яких тип фільтра - перемикачі". Або інша суть питання?
Добридень! Підкажіть є інформація щодо доопрацювання? Оскільки прайс вивантажує невірно, вже місяць на промі все поплутано, дуже складно пояснити це клієнтам
Добридень! Підкажіть є інформація щодо доопрацювання? Оскільки прайс вивантажує невірно, вже місяць на промі все поплутано, дуже складно пояснити це клієнтам
Хлопці, майте совість. Вам було сплачено доопрацювання ще в липні місяці. Зворотного зв'язку немає, доопрацювання не зроблено. На листи не відповідаєте...
Хлопці, майте совість. Вам було сплачено доопрацювання ще в липні місяці. Зворотного зв'язку немає, доопрацювання не зроблено. На листи не відповідаєте...
Доброго дня, перепрошую - я був на лікарняному останній тиждень. Ми можемо якось зробити окрему дію з експортом лише 1-5 проблемних продуктів в окремий файл, щоб вдалося швидше ідентифікувати та усунути проблеми? Тобто. окреме невелике вивантаження в окремий файл. Я обіцяю завтра вранці подивитися, якщо ви зробите окреме вивантаження з кількох проблемних продуктів в окремий файл. на великому файлі дуже проблематично принтити і відповідно знайти приїну неполадки
Доброго дня, перепрошую - я був на лікарняному останній тиждень. Ми можемо якось зробити окрему дію з експортом лише 1-5 проблемних продуктів в окремий файл, щоб вдалося швидше ідентифікувати та усунути проблеми? Тобто. окреме невелике вивантаження в окремий файл. Я обіцяю завтра вранці подивитися, якщо ви зробите окреме вивантаження з кількох проблемних продуктів в окремий файл. на великому файлі дуже проблематично принтити і відповідно знайти приїну неполадки
1. Те що шапки немає, тут думаю відомо [file]10219[/file]
2. Помилка полягає в тому, що якщо у товару вимкнена хоч одна опція (яку не потрібно вивантажувати), то цей товар не вивантажує різними рядками, тобто ця галочка [file]10220[/file] для нього не працює.
Приклади у тестовій категорії https://tashuta.ua/tast/
Залишив всього два товари
Вивантаження https://tashuta.ua/media/export/10.xls
Два товари будуть помилково:
https://tashuta.ua/plastikovie-bukvi-tsvetnaya-plenka-h200mm-11-11020-03/
у цьому товарі має вивантажувати фільтри:
"Товщина пластику" та "Нанесення плівки"
https://tashuta.ua/bukvi-iz-pvkh-plastika-h600-mm-11-11010-08/
У цьому товарі має вивантажувати різними рядками фільтр:
"Товщина пластику"
Ці товари мало клонувати і вивантажити різними рядками (у кожному фільтрі є вибір)
Чого не сталося [file]10221[/file]
Сергію Григоровичу, у файлі зараз я бачу зовсім інші продукти. Ви не налаштовували окремі дії для вивантаження двох проблемних? Я не можу особисто заходити у вашу систему, додавати інтеграції, вибирати які продукти вивантажувати у файл і тд без вашого відома, тому прошу вас просто зробити окрему інтеграцію щоб туди потрапляло чисто 2 продукти і я в той же день все виправлю. У файлі https://tashuta.ua/media/export/10.xls зараз я бачу що один із продуктів Світловий аптечний хрест 600х600 мм розбивається на рядки
Сергію Григоровичу, у файлі зараз я бачу зовсім інші продукти. Ви не налаштовували окремі дії для вивантаження двох проблемних? Я не можу особисто заходити у вашу систему, додавати інтеграції, вибирати які продукти вивантажувати у файл і тд без вашого відома, тому прошу вас просто зробити окрему інтеграцію щоб туди потрапляло чисто 2 продукти і я в той же день все виправлю. У файлі https://tashuta.ua/media/export/10.xls зараз я бачу що один із продуктів Світловий аптечний хрест 600х600 мм розбивається на рядки
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар