Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Чи можливо зробити без доопрацювання передачу статусу процесу з розетки в бокс? Приклад - Клієнт скасував замовлення, щоб автоматично та в боксі етап переходив на певний процес?
Добрий день. Чи можливо зробити без доопрацювання передачу статусу процесу з розетки в бокс? Приклад - Клієнт скасував замовлення, щоб автоматично та в боксі етап переходив на певний процес?
Andrew написав: Чи можливо зробити без доопрацювання передачу статусу процесу з розетки в бокс?
Ні. Є лише дія для етапу – зміни статусу на розетці.
[quote]
Andrew написав:
Чи можливо зробити без доопрацювання передачу статусу процесу з розетки в бокс?
[/quote]
Ні.
Є лише дія для етапу – зміни статусу на розетці.
Andrew Клієнт писав/ла: Добрий день. Чи можливо зробити без доопрацювання передачу статусу процесу з розетки в бокс? Приклад - Клієнт скасував замовлення, щоб автоматично та в боксі етап переходив на певний процес?
Я робив через: 1. Парсим пошту 2. Створюємо завдання 3. Далі знаходимо у листі номер замовлення 4. Після цього знаходимо процес за номером замовлення в розетці 5. Після того як знайшли перекладаємо у відміну
[quote]
Andrew
Клієнт писав/ла:
Добрий день.
Чи можливо зробити без доопрацювання передачу статусу процесу з розетки в бокс? Приклад - Клієнт скасував замовлення, щоб автоматично та в боксі етап переходив на певний процес?
[/quote]
Я робив через:
1. Парсим пошту
2. Створюємо завдання
3. Далі знаходимо у листі номер замовлення
4. Після цього знаходимо процес за номером замовлення в розетці
5. Після того як знайшли перекладаємо у відміну
У мене номер замовлення з розетки не передається у процес. Але дякую за ідею
Цього не може бути, хіба що ви це робите як навмисно Номер замовлення в розетці пишеться у полі "Зовнішній ID"
[quote]
Andrew
Клієнт писав/ла:
[quote]
Тестер Недзвонити
[/quote]
У мене номер замовлення з розетки не передається у процес.
Але дякую за ідею
[/quote]
Цього не може бути, хіба що ви це робите як навмисно
Номер замовлення в розетці пишеться у полі "Зовнішній ID"
[file]3831[/file]
У мене номер замовлення з розетки не передається у процес. Але дякую за ідею
Цього не може бути, хіба що ви це робите як навмисно Номер замовлення в розетці пишеться у полі "Зовнішній ID"
Велике спасибі навіть не знав ???? просто з прома та опенкарта номер замовлення в назву передається, я ось думав що тільки в назву
[quote]
Тестер Недзвонити
Клієнт писав/ла:
[quote]
Andrew
Клієнт писав/ла:
[quote]
Тестер Недзвонити
[/quote]
У мене номер замовлення з розетки не передається у процес.
Але дякую за ідею
[/quote]
Цього не може бути, хіба що ви це робите як навмисно
Номер замовлення в розетці пишеться у полі "Зовнішній ID"
[file]3831[/file]
[/quote]
Велике спасибі навіть не знав ???? просто з прома та опенкарта номер замовлення в назву передається, я ось думав що тільки в назву
Andrew Клієнт писав/ла: Велике спасибі навіть не знав ???? просто з прома та опенкарта номер замовлення в назву передається, я ось думав що тільки в назву
Будь ласка :) З прома також пише у зовнішній ВД Зовнішній ВД якраз для інтеграцій і робили (начебто)
[quote]
Andrew
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Будь ласка :)
З прома також пише у зовнішній ВД
Зовнішній ВД якраз для інтеграцій і робили (начебто)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар