Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Привіт замовлення надійшов і через пів години так і не зайшов у бокс [file]2918[/file]
інтеграцію перевірив [file]2919[/file]
все на місці [file]2920[/file]
прошу встановити причину і запобігти такому (вже не вперше)
Привіт замовлення надійшов і через пів години так і не зайшов у бокс інтеграцію перевірив все на місці прошу встановити причину і запобігти такому (вже не вперше)
antip Клієнт писав/ла: Привіт замовлення надійшов і через пів години так і не зайшов у бокс інтеграцію перевірив все на місці прошу встановити причину і запобігти такому (вже не вперше)
зайшов за годину
[quote]
antip
Клієнт писав/ла:
Привіт замовлення надійшов і через пів години так і не зайшов у бокс [file]2918[/file]
інтеграцію перевірив [file]2919[/file]
все на місці [file]2920[/file]
прошу встановити причину і запобігти такому (вже не вперше)
[/quote]
зайшов за годину
Добрий вечір. У вас хвилинний крон працює довго, тому замовлення довго не заходило. подивитися час роботи крона можна тут /admin/shop/statistic/ -> "Детальна інформація" крон працює Work time: 2,296.44 s
Добрий вечір.
У вас хвилинний крон працює довго, тому замовлення довго не заходило.
подивитися час роботи крона можна тут /admin/shop/statistic/ -> "Детальна інформація"
крон працює Work time: 2,296.44 s
[file]2923[/file]
Тасун Сергій Володимирович Співробітник писав/ла: Добрий вечір. У вас хвилинний крон працює довго, тому замовлення довго не заходило. подивитися час роботи крона можна тут /admin/shop/statistic/ -> "Детальна інформація" крон працює Work time: 2,296.44 s
і що мені робити з цією інформацією, я можу якось впливати на це?
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
Співробітник писав/ла:
Добрий вечір.
У вас хвилинний крон працює довго, тому замовлення довго не заходило.
подивитися час роботи крона можна тут /admin/shop/statistic/ -> "Детальна інформація"
крон працює Work time: 2,296.44 s
[file]2923[/file]
[/quote]
antip Клієнт писав/ла: і що мені робити з цією інформацією, я можу якось впливати на це?
Ви можете бачити, що працює довго і можливо зможете змінити логіку. як приклад: якщо ви влаштуєте розсилку листів на 5000 адрес, то замовлення до вас надійде тільки коли всі листи підуть.
У топіку Ви написали
[quote]
antip
Клієнт писав/ла:
прошу встановити причину
[/quote]
Це є причина.
[quote]
antip
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Ви можете бачити, що працює довго і можливо зможете змінити логіку.
як приклад: якщо ви влаштуєте розсилку листів на 5000 адрес, то замовлення до вас надійде тільки коли всі листи підуть.
Тасун Сергій Володимирович Співробітник писав/ла: У топіку Ви написали
antip Клієнт писав/ла: прошу встановити причину
Це є причина.
antip Клієнт писав/ла: і що мені робити з цією інформацією, я можу якось впливати на це?
Ви можете бачити, що працює довго і можливо зможете змінити логіку. як приклад: якщо ви влаштуєте розсилку листів на 5000 адрес, то замовлення до вас надійде тільки коли всі листи підуть.
зрозумів - спасибі за відповідь!
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
Співробітник писав/ла:
У топіку Ви написали
[quote]
antip
Клієнт писав/ла:
прошу встановити причину
[/quote]
Це є причина.
[quote]
antip
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Ви можете бачити, що працює довго і можливо зможете змінити логіку.
як приклад: якщо ви влаштуєте розсилку листів на 5000 адрес, то замовлення до вас надійде тільки коли всі листи підуть.
[/quote]
зрозумів - спасибі за відповідь!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар