Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! У новому релізі так багато всього чудового, але так потрібно багато всього потестувати.
Прошу оновити локальний бокс, адресу crm.itdo.
Як тільки у когось буде вільна хвилинка. Паролі рута скину в личку)
Добридень! У новому релізі так багато всього чудового, але так потрібно багато всього потестувати. Прошу оновити локальний бокс, адресу crm.itdo. Як тільки у когось буде вільна хвилинка. Паролі рута скину в личку)
Устименко Ігор OneBox CTO написав: добрий день підкажіть яка мета втручання в код та створення папок auth/ block/ client/ error/ mail/ _icons/ в системі ?
Ми не втручалися в ці папки. У нас були якісь доопрацювання але не більше того
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
добрий день
підкажіть яка мета втручання в код та створення папок
auth/
block/
client/
error/
mail/
_icons/
в системі ?
[/quote]
Ми не втручалися в ці папки.
У нас були якісь доопрацювання але не більше того
Устименко Ігор OneBox CTO написав: добрий день підкажіть яка мета втручання в код та створення папок auth/ block/ client/ error/ mail/ _icons/ в системі ?
Наприклад: 1) Чи була доопрацювання? щоб адмінка відкривалася ТІЛЬКИ за посиланням crm.itdo.ru/admin/ У решті випадків відкривається client. 2) У кабінеті клієнта якщо облік холдингової компанії, то видно ще й процеси підлеглих компаній 3) У певні блоки додали кнопку зі скриптом "зателефонувати" біля номер телефону та кнопку "надіслати email" біля email 4) підключали модуль orangeshop, але згодом коли-небудь його відключимо
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
добрий день
підкажіть яка мета втручання в код та створення папок
auth/
block/
client/
error/
mail/
_icons/
в системі ?
[/quote]
Наприклад:
1) Чи була доопрацювання? щоб адмінка відкривалася ТІЛЬКИ за посиланням crm.itdo.ru/admin/
У решті випадків відкривається client.
2) У кабінеті клієнта якщо облік холдингової компанії, то видно ще й процеси підлеглих компаній
3) У певні блоки додали кнопку зі скриптом "зателефонувати" біля номер телефону та кнопку "надіслати email" біля email
4) підключали модуль orangeshop, але згодом коли-небудь його відключимо
Устименко Ігор OneBox CTO написав: питання не в доробках а в тому що це папки які не відносяться до системи і були створені вами з-під root
Ніяк не можу прокоментувати наявність. Т.к. У систему змін ми не вносили. Якщо вони не потрібні я думаю, що їх цілком можна видалити.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
питання не в доробках
а в тому що це папки які не відносяться до системи і були створені вами з-під root
[/quote]
Ніяк не можу прокоментувати наявність. Т.к. У систему змін ми не вносили. Якщо вони не потрібні я думаю, що їх цілком можна видалити.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар