1b.app
Скопійоване посилання -

ОРЕНДУЙТЕ ПОВЕРНЕННЯ АКТИВІВ ЗА РІШЕННЯМ: ВАШЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ПОВЕРНЕННЯ ШАХРАЙСЬКИХ ETH

Я дивився пряму трансляцію відомого крипто-інфлюенсера, коли на екрані з'явився розіграш. Там обіцяли відправити 1 ETH та отримати назад 2 ETH. Все виглядало реально: графіка, активність транзакцій, навіть веб-сайт відображали брендинг інфлюенсера. Я перевірив посилання і не побачив жодних червоних прапорців. Здавалося, що все законно. Відчуваючи себе впевненим, я відправив 1,5 ETH, що на той момент було близько 4800. Я зачекав, оновив сторінку та перевірив свій гаманець на наявність дрібниць. Саме тоді мене вразила реальність. Я попався на фальшиву пряму трансляцію та клонований веб-сайт. Інфлюенсер взагалі не був причетний. Я був розлючений і збентежений. Моєї криптовалюти не було. Я почав шукати сервіси з повернення коштів від крипто-шахрайства та натрапив на Salvage Asset Recovery на кількох форумах. Більшість людей високо відгукувалися про них навіть у випадках невеликого повернення коштів. Я не був впевнений, що хтось захоче звернутися до моєї ситуації, але все одно звернувся до Salvage Asset Recovery. З першої ж розмови Salvage Asset Recovery серйозно поставилися до моєї справи. Вони не відкидали суму і не давали неправдивих обіцянок. Вони пояснили, як шахраї використовують міксери смарт-контрактів та кілька гаманців, щоб приховати вкрадені кошти. Їхня команда розкрила схему відмивання коштів та негайно розпочала повне розслідування. Salvage Asset Recovery відстежили мій ETH у кількох ланцюжках, виявляючи закономірності та відстежуючи його через приховані гаманці. Їхні технічні навички були вражаючими. Вони навіть виявили раніше невідомий гаманець, пов'язаний з шахрайством. Всього за три тижні вони повернули всі 1,5 ETH. Я був приголомшений. Я не думав, що можливо повернути щось, не кажучи вже про повну суму. Але Salvage Asset Recovery довели протилежне. Їхня прозорість, професіоналізм та наполегливість виділялися. Вони змусили мене відчути, що моя справа має значення, хоча це не була величезна втрата порівняно з іншими. Занадто багато людей думають, що втрачена криптовалюта зникла назавжди. Це не завжди правда. За правильної допомоги є надія. Якщо ви коли-небудь станете жертвою крипто-шахрайства, не витрачайте час на відчуття безнадії. Дійте швидко та зверніться до Salvage Asset Recovery. Вони не просто чергова компанія. Вони піклуються, вони діють і, найголовніше, вони досягають результатів. Я завжди буду вдячний, що вони були поруч, коли я найбільше потребував їх. Ви можете зв'язатися з ними, використовуючи наведену нижче інформацію. ТЕЛЕГРАМА — @SalvageAsset
Оригінальне питання доступне на версії: en

Відповіді:

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар