Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. Не працює дія, нові чати не імпортуються з Розетки, перевірено на запитання про товар + запитання в магазин. Прикріпляю всі скріни налаштування
[file]24324[/file]
[file]24325[/file]
[file]24326[/file]
Доброго дня. Не працює дія, нові чати не імпортуються з Розетки, перевірено на запитання про товар + запитання в магазин. Прикріпляю всі скріни налаштування
He drinks fuel like it's free OneBox production писал/а: Ймовірно, потрібно вибрати відповідальної в налаштуваннях дії.
Відповідального встановлено, то на скріні просто затерто. Нажаль, дія не працює...
[quote]
He drinks fuel like it's free
OneBox production писал/а:
Ймовірно, потрібно вибрати відповідальної в налаштуваннях дії.
[/quote]
Відповідального встановлено, то на скріні просто затерто. Нажаль, дія не працює...
Ми не створюємо чат, тому що не можемо створити клієнта. У того, хто пише Вам, немає інформації про номер телефону або email і ми намагаємося створити порожню картку контакту тільки з ім'ям, наприклад. https://filterspoints.crm-onebox.com/app/settings/contact/ далі тут не стоїть налаштування add-users-no-contacts-data і тому при створенні картки клієнта виникає помилка. Якщо увімкнути це налаштування, дозвольте системі створювати контакти без телефону або email тоді ми зможемо запарсити всі ці чати.
Ми не створюємо чат, тому що не можемо створити клієнта. У того, хто пише Вам, немає інформації про номер телефону або email і ми намагаємося створити порожню картку контакту тільки з ім'ям, наприклад.
https://filterspoints.crm-onebox.com/app/settings/contact/ далі тут не стоїть налаштування add-users-no-contacts-data і тому при створенні картки клієнта виникає помилка. Якщо увімкнути це налаштування, дозвольте системі створювати контакти без телефону або email тоді ми зможемо запарсити всі ці чати.
He drinks fuel like it's free OneBox production писал/а: Ми не створюємо чат, тому що не можемо створити клієнта. У того, хто пише Вам, немає інформації про номер телефону або email і ми намагаємося створити порожню картку контакту тільки з ім'ям, наприклад. https://filterspoints.crm-onebox.com/app/settings/contact/ далі тут не стоїть налаштування add-users-no-contacts-data і тому при створенні картки клієнта виникає помилка. Якщо увімкнути це налаштування, дозвольте системі створювати контакти без телефону або email тоді ми зможемо запарсити всі ці чати.
Увімкнули add-users-no-contacts-data, все одно не парсить. Створили новий чат від покупця, у покупця відображається в "листування з продавцями", у продавця в seller "Запитання про товар". Але у Onebox БП не створюється
[quote]
Ми не створюємо чат, тому що не можемо створити клієнта. У того, хто пише Вам, немає інформації про номер телефону або email і ми намагаємося створити порожню картку контакту тільки з ім'ям, наприклад.
https://filterspoints.crm-onebox.com/app/settings/contact/ далі тут не стоїть налаштування add-users-no-contacts-data і тому при створенні картки клієнта виникає помилка. Якщо увімкнути це налаштування, дозвольте системі створювати контакти без телефону або email тоді ми зможемо запарсити всі ці чати.
[/quote]
Увімкнули add-users-no-contacts-data, все одно не парсить. Створили новий чат від покупця, у покупця відображається в "листування з продавцями", у продавця в seller "Запитання про товар". Але у Onebox БП не створюється
Не бачу що Ви щось увімкнули. Якщо Ви думаєте що відключити налаштування і написати "все-одно не працює" це хороша ідея то я Вас розчарую - це погана ідея так як я не можу зайти і далі подивитися в чому проблема і бачу все ту ж помилку - "не можна створити контакт без телефону".
Не бачу що Ви щось увімкнули. Якщо Ви думаєте що відключити налаштування і написати "все-одно не працює" це хороша ідея то я Вас розчарую - це погана ідея так як я не можу зайти і далі подивитися в чому проблема і бачу все ту ж помилку - "не можна створити контакт без телефону".
He drinks fuel like it's free OneBox production писал/а: ще й дію забрали? Я так розумію, Вам не потрібне вирішення проблеми?
Сьогодні зранку побачили зміни - дійсно запарсились всі чати з Розетки, але після перегляду як воно працює вирішили відмовитися, тому і видалили дію. Вибачте, не знали що ви тестуєте дію відштовхуючись на наш бокс.
1. Дія запарсила 1000+ чатів, хоча не було ввімкнено "При імпорті перебирати всі повідомлення з rozetka, а не тільки нові". 2. Після видалення всіх чатів дія все одно заново створює 3-7 чатів, але хаотично, без логіки чому саме ці чати. 3. Створення користувачів без даних збільшує вірогідність дублів і важко ними буде керувати.
Тут проблема саме у наших очікуваннях та самої Розетки, яка не розкриває контакти. Ми відштовхувались від аналогічної дії від Пром, де дійсно корисний функціонал. З Розеткою так не вийде і проблема не на вашій стороні / onebox. Тому цю дію можна використовуватися більше як нагадування про чат, але в такому разі нам зручніше користуватися поштою.
[quote]
ще й дію забрали? Я так розумію, Вам не потрібне вирішення проблеми?
[/quote]
Сьогодні зранку побачили зміни - дійсно запарсились всі чати з Розетки, але після перегляду як воно працює вирішили відмовитися, тому і видалили дію. Вибачте, не знали що ви тестуєте дію відштовхуючись на наш бокс.
1. Дія запарсила 1000+ чатів, хоча не було ввімкнено "При імпорті перебирати всі повідомлення з rozetka, а не тільки нові".
2. Після видалення всіх чатів дія все одно заново створює 3-7 чатів, але хаотично, без логіки чому саме ці чати.
3. Створення користувачів без даних збільшує вірогідність дублів і важко ними буде керувати.
Тут проблема саме у наших очікуваннях та самої Розетки, яка не розкриває контакти. Ми відштовхувались від аналогічної дії від Пром, де дійсно корисний функціонал. З Розеткою так не вийде і проблема не на вашій стороні / onebox.
Тому цю дію можна використовуватися більше як нагадування про чат, але в такому разі нам зручніше користуватися поштою.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар