Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день!
Цікавить інтеграція Onebox з Etsy?
Треба передавати залишки товарів з Onebox на Etsy.
Також є потреба забирати замовлення з Etsy в Onebox.
Добрий день! Цікавить інтеграція Onebox з Etsy? Треба передавати залишки товарів з Onebox на Etsy. Також є потреба забирати замовлення з Etsy в Onebox.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Я не можу обговорювати з Вами це питання. Запитайте саме що Вас цікавить у цій інтеграції? Вам не вдалося її налаштувати? Або Ви не хочете встановлювати програму та спробувати її, поки не отримаєте 15 позитивних відгуків?
Я не можу обговорювати з Вами це питання.
Запитайте саме що Вас цікавить у цій інтеграції?
Вам не вдалося її налаштувати? Або Ви не хочете встановлювати програму та спробувати її, поки не отримаєте 15 позитивних відгуків?
Наскільки я бачу у них є можливість по апі передавати залишки продуктів https://developers.etsy.com/documentation/reference#operation/updateListingInventory , можна доопрацювати відповідну дію - займе близько 10 годин доопрацювання. Виставити рахунок?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар