Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Інші етапи перемикаються.
Стоїть дія "Оновити статус замовлення в Rozetka Seller API"
Можливо, проблема в мові.
В кабінеті Розетки всі етапи українською, в Боксі - московською.
Інші етапи перемикаються. Стоїть дія "Оновити статус замовлення в Rozetka Seller API" Можливо, проблема в мові. В кабінеті Розетки всі етапи українською, в Боксі - московською.
Гуляєв Олександр писал/а: Стоїть дія "Оновити статус замовлення в Rozetka Seller API"
без прикладу нічим вам не допоможу
Гуляєв Олександр писал/а: Можливо, проблема в мові. В кабінеті Розетки всі етапи українською, в Боксі - московською.
поспішаєте з висновком
які статуси в апі віддало списком розетка - ті і показуються , тому не до нас питання , але проблема не в цьому явно
[quote]
Гуляєв Олександр писал/а:
Стоїть дія "Оновити статус замовлення в Rozetka Seller API"
[/quote]
без прикладу нічим вам не допоможу
[quote]
Можливо, проблема в мові.
В кабінеті Розетки всі етапи українською, в Боксі - московською.
[/quote]
поспішаєте з висновком
які статуси в апі віддало списком розетка - ті і показуються , тому не до нас питання , але проблема не в цьому явно
Гуляєв Олександр писал/а: Я десь на форумі бачив, що Розетка змінила АПІ. Може можно щось оновити в Боксі і тоді ми побачимо статуси Розетки в новій редакції?
у інших клієнтів проблеми нема тому думаю що редакція нова )
[quote]
Я десь на форумі бачив, що Розетка змінила АПІ. Може можно щось оновити в Боксі і тоді ми побачимо статуси Розетки в новій редакції?
[/quote]
у інших клієнтів проблеми нема тому думаю що редакція нова )
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар