Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
https://lums.crm-onebox.com/app/automatization/hour/edit/
https://lums.crm-onebox.com/app/product/?mode=list&filterarticul=8417&categoryid=
Налаштовано вигружати на пром наявність та кількість товару зі складу (склад товару)
по факту в вигрузку попадає сумма кількості товару на всіх складах (склад ФОП +склад товарів)
Раніше все вигружалось вірно.
що треба підправити?
[file]20524[/file]
[file]20525[/file]
Налаштовано вигружати на пром наявність та кількість товару зі складу (склад товару) по факту в вигрузку попадає сумма кількості товару на всіх складах (склад ФОП +склад товарів)
Раніше все вигружалось вірно. що треба підправити?
Доброго дня. Перевірив логіку дії - вона так працює з 2020 року, ніяких змін не вносили - в колонку "Количество" вивантажує вільну кількість продукту на складах доступних для продажу. Якщо вам потрібне налаштування щоб вивантажувати лише по первим складам - я могу таке доопрацювати за 1 годину.
Доброго дня.
Перевірив логіку дії - вона так працює з 2020 року, ніяких змін не вносили - в колонку "Количество" вивантажує вільну кількість продукту на складах доступних для продажу.
Якщо вам потрібне налаштування щоб вивантажувати лише по первим складам - я могу таке доопрацювати за 1 годину.
я вибыраю с якого склада брати кылькысть товару, але бокс чомусь це не враховує і вигружае сумму всіх товарів с обох складів.
Тындык Максим Вадимович OneBox production писал/а: Доброго дня. Перевірив логіку дії - вона так працює з 2020 року, ніяких змін не вносили - в колонку "Количество" вивантажує вільну кількість продукту на складах доступних для продажу. Якщо вам потрібне налаштування щоб вивантажувати лише по первим складам - я могу таке доопрацювати за 1 годину.
якщо так, то нашо тоді я маю можливість вибирати с якогосклада брати кількість?
я вибыраю с якого склада брати кылькысть товару, але бокс чомусь це не враховує і вигружае сумму всіх товарів с обох складів.
[quote]
Тындык Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Доброго дня.
Перевірив логіку дії - вона так працює з 2020 року, ніяких змін не вносили - в колонку "Количество" вивантажує вільну кількість продукту на складах доступних для продажу.
Якщо вам потрібне налаштування щоб вивантажувати лише по первим складам - я могу таке доопрацювати за 1 годину.
[/quote]
якщо так, то нашо тоді я маю можливість вибирати с якогосклада брати кількість?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар