Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Наскільки я знаю нічого подібного немає, але якщо вам це необхідно можна протягом кількох тижнів викотити таку платну програму. Наскільки вам цікава платна програма, яка буде вивантажувати xml для f.ua?
Добрий день. Наскільки я знаю нічого подібного немає, але якщо вам це необхідно можна протягом кількох тижнів викотити таку платну програму. Наскільки вам цікава платна програма, яка буде вивантажувати xml для f.ua?
Новосильний Віктор писав/ла: Чи є готовий додаток для роботи з F.ua чи хоча б для створення xml файлу в заданій структурі?
Експорт такого файлу, як у них у документації https://f.ua/pricelists_specs_xml.html можна налаштувати і зараз, з деякими нюансами, але все ж таки можна за допомогою універсального експорту в xml
[quote]
Новосильний Віктор писав/ла:
Чи є готовий додаток для роботи з F.ua чи хоча б для створення xml файлу в заданій структурі?
[/quote]
Експорт такого файлу, як у них у документації https://f.ua/pricelists_specs_xml.html можна налаштувати і зараз, з деякими нюансами, але все ж таки можна за допомогою універсального експорту в xml
Новосильний Віктор писав/ла: Скільки буде коштувати налаштування?
Безпосередньо налаштувати файл займе 2-3 години, але це без урахування додаткових обговорень та уточнень, лише налаштувати файл. Думаю, що бажано доопрацювати ще заміну символів бо файл буде формуватися не валідний. Також бажано з цього списку визначити поля, які вам потрібні. Може бути така ситуація, що поля у вас немає, але його потрібно вивантажувати і доведеться додавати і думати, звідки брати значення.
[quote]
Новосильний Віктор писав/ла:
Скільки буде коштувати налаштування?
[/quote]
Безпосередньо налаштувати файл займе 2-3 години, але це без урахування додаткових обговорень та уточнень, лише налаштувати файл. Думаю, що бажано доопрацювати ще заміну символів [file]14387[/file] бо файл буде формуватися не валідний.
Також бажано з цього списку [file]14388[/file] визначити поля, які вам потрібні. Може бути така ситуація, що поля у вас немає, але його потрібно вивантажувати і доведеться додавати і думати, звідки брати значення.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар