Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Нещодавно пром ліг, і за день вони відновили роботу.
В автоматизації є дії (рис 1) [file]13031[/file]
Але зараз вже з промо замовлення не надходять https://sindtex.com/admin/customorder/order/
Хоча замовлення на промі є. Це блок через велику кількість запитів?
Виправте або підкажіть що не так.
Нещодавно пром ліг, і за день вони відновили роботу. В автоматизації є дії (рис 1) Але зараз вже з промо замовлення не надходять https://sindtex.com/admin/customorder/order/ Хоча замовлення на промі є. Це блок через велику кількість запитів? Виправте або підкажіть що не так.
Добрий день. Запитання до ТП Прома. Включено захист від ботів Захист від роботів Ви потрапили сюди, мабуть, тому що з вашої IP-адреси було зроблено занадто багато запитів до сайту за одиницю часу.
Добрий день.
Запитання до ТП Прома. Включено захист від ботів
Захист від роботів Ви потрапили сюди, мабуть, тому що з вашої IP-адреси було зроблено занадто багато запитів до сайту за одиницю часу.
Тасун Сергій Володимирович OneBox production написав: Добрий день. Запитання до ТП Прома. Включено захист від ботів Захист від роботів Ви потрапили сюди, мабуть, тому що з вашої IP-адреси було зроблено занадто багато запитів до сайту за одиницю часу.
Добрий день. Може варто зробити якийсь "Алярм" якщо при запиті видає що IP блокнули. З розряду, якщо при запиті видає, що IP заблокований, створювати завдання в якомусь БП і статусі. Бо як я бачу таке на форумі вже неодноразово траплялося.
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production написав:
Добрий день.
Запитання до ТП Прома. Включено захист від ботів
Захист від роботів Ви потрапили сюди, мабуть, тому що з вашої IP-адреси було зроблено занадто багато запитів до сайту за одиницю часу.
[/quote]
Добрий день. Може варто зробити якийсь "Алярм" якщо при запиті видає що IP блокнули. З розряду, якщо при запиті видає, що IP заблокований, створювати завдання в якомусь БП і статусі. Бо як я бачу таке на форумі вже неодноразово траплялося.
П'ятецький Микола Миколайович OneBox Insiders написав: Може варто зробити якийсь "Алярм" якщо при запиті видає що IP блокнули.
Добрий день. Ми не можемо відповідати за роботу та доступність зовнішніх ресурсів. Наскільки я розумію, з того, що ти написав, у Прома були проблеми, вони усунули ці проблеми і включили всім захист від ботів.
[quote]
П'ятецький Микола Миколайович
OneBox Insiders написав:
Може варто зробити якийсь "Алярм" якщо при запиті видає що IP блокнули.
[/quote]
Добрий день.
Ми не можемо відповідати за роботу та доступність зовнішніх ресурсів.
Наскільки я розумію, з того, що ти написав, у Прома були проблеми, вони усунули ці проблеми і включили всім захист від ботів.
Тасун Сергій Володимирович OneBox production написав:
П'ятецький Микола Миколайович OneBox Insiders написав: Може варто зробити якийсь "Алярм" якщо при запиті видає що IP блокнули.
Добрий день. Ми не можемо відповідати за роботу та доступність зовнішніх ресурсів. Наскільки я розумію, з того, що ти написав, у Прома були проблеми, вони усунули ці проблеми і включили всім захист від ботів.
Так, але при цьому якщо не заходити на пром і не перевіряти ти не дізнаєшся причину того, що немає замовлень в боксі. Чи їх реально немає, чи просто в бокс вони не падають. Можемо зробити якийсь тригер, якщо відповідь від сервера "your ip block", то якось повідомляти в боксі?
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production написав:
[quote]
П'ятецький Микола Миколайович
OneBox Insiders написав:
Може варто зробити якийсь "Алярм" якщо при запиті видає що IP блокнули.
[/quote]
Добрий день.
Ми не можемо відповідати за роботу та доступність зовнішніх ресурсів.
Наскільки я розумію, з того, що ти написав, у Прома були проблеми, вони усунули ці проблеми і включили всім захист від ботів.
[/quote]
Так, але при цьому якщо не заходити на пром і не перевіряти ти не дізнаєшся причину того, що немає замовлень в боксі. Чи їх реально немає, чи просто в бокс вони не падають. Можемо зробити якийсь тригер, якщо відповідь від сервера "your ip block", то якось повідомляти в боксі?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар