Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Будь ласка, підкажіть, як правильно реалізувати вивантаження дати дії знижки для ПРОМ. За умовчанням, якщо дата не додана, знижка діє 30 днів.
Я припускаю потрібно задіяти додаткове поле(дата) у картці товару, але як у це полі умовно додавати потрібну дату, наприклад: сьогодні + 7 днів. Можливо є інші варіанти реалізації?
Будь ласка, підкажіть, як правильно реалізувати вивантаження дати дії знижки для ПРОМ. За умовчанням, якщо дата не додана, знижка діє 30 днів. Я припускаю потрібно задіяти додаткове поле(дата) у картці товару, але як у це полі умовно додавати потрібну дату, наприклад: сьогодні + 7 днів. Можливо є інші варіанти реалізації?
Якщо ви використовуєте автоматичні дії "PromUA / Експорт продуктів у форматі XLS", то можете включити налаштування в системі - 'Не застосовувати знижку після закінчення акції', тоді при додаванні товару до файлу, система дивиться чи вказана Дата закінчення акції та чи не пройшла вона . Якщо дата вже пройшла - знижка навіть є вона є у картці товару не вивантажується Також можете додатково вказати для вивантаження поле "Термін дії знижки до" та додаткове поле в якому у вас зберігається дата до якої дія знижка
Якщо ви використовуєте автоматичні дії "PromUA / Експорт продуктів у форматі XLS", то можете включити налаштування в системі - 'Не застосовувати знижку після закінчення акції', тоді при додаванні товару до файлу, система дивиться чи вказана Дата закінчення акції та чи не пройшла вона . Якщо дата вже пройшла - знижка навіть є вона є у картці товару не вивантажується
Також можете додатково вказати для вивантаження поле "Термін дії знижки до" та додаткове поле в якому у вас зберігається дата до якої дія знижка
Марія OneBox production написав: Якщо ви використовуєте автоматичні дії "PromUA / Експорт продуктів у форматі XLS", то можете включити налаштування в системі - 'Не застосовувати знижку після закінчення акції', тоді при додаванні товару до файлу, система дивиться чи вказана Дата закінчення акції та чи не пройшла вона . Якщо дата вже пройшла - знижка навіть є вона є у картці товару не вивантажується Також можете додатково вказати для вивантаження поле "Термін дії знижки до" та
Маріє, дякую за увагу! Із цим все зрозуміло.
Марія та додаткове поле в якому у вас зберігається дата до якого дія знижка
А ось з датою питання відкрите, як правильно організувати запис у додатковому полі цієї дати, якщо мені потрібно оновлювати її на 100-1000 товарах і я хочу додавати знижку кожні два дні? Чи є масова дія чи формула, яку можна додати в таке поле, щоб автоматично працювала знижка, наприклад: додавати потрібну кількість днів від сьогоднішньої дати».
[quote]
Марія
OneBox production написав:
Якщо ви використовуєте автоматичні дії "PromUA / Експорт продуктів у форматі XLS", то можете включити налаштування в системі - 'Не застосовувати знижку після закінчення акції', тоді при додаванні товару до файлу, система дивиться чи вказана Дата закінчення акції та чи не пройшла вона . Якщо дата вже пройшла - знижка навіть є вона є у картці товару не вивантажується
Також можете додатково вказати для вивантаження поле "Термін дії знижки до" та
[/quote]
Маріє, дякую за увагу! Із цим все зрозуміло.
[quote]
Марія
та додаткове поле в якому у вас зберігається дата до якого дія знижка
[/quote]
А ось з датою питання відкрите, як правильно організувати запис у додатковому полі цієї дати, якщо мені потрібно оновлювати її на 100-1000 товарах і я хочу додавати знижку кожні два дні?
Чи є масова дія чи формула, яку можна додати в таке поле, щоб автоматично працювала знижка, наприклад: додавати потрібну кількість днів від сьогоднішньої дати».
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар