Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Есть необходимость работы с Rozetka? Нужно подключить возможность оплат через LiqPay? Вы всегда можете обратиться к нашим партнерам интеграторам и они помогут вам в настройке!
Посмотреть список
Доброго дня!
Прошу додати можливість (автоматизацію) щодо отримання статусу оплати від Rozetka.ua. Тобто: у мене підключено LipPay до розетки. І коли приходить замовлення з цією формою оплати - мені не ясно "оплачено" воно чи "не оплачено". Хоча в апі розетки ці дані є.
Доброго дня! Прошу додати можливість (автоматизацію) щодо отримання статусу оплати від Rozetka.ua. Тобто: у мене підключено LipPay до розетки. І коли приходить замовлення з цією формою оплати - мені не ясно "оплачено" воно чи "не оплачено". Хоча в апі розетки ці дані є.
Розробники дайте будь ласка відповідь, думаю це буде всім корисно, замість того щоб городити купу милиць з отриманням платежів з лікпей і парсить приміток
Розробники дайте будь ласка відповідь, думаю це буде всім корисно, замість того щоб городити купу милиць з отриманням платежів з лікпей і парсить приміток
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар