Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Замовлення https://crm.dobavki.ua/admin/customorder/order/281827/edit/
Він був завантажений у добропа.
Записалася адреса Київ,
А в добре у цього замовлення є інші дані за адресою [file]8712[/file]
Але не підтягнулися до боксу
При імпорті замовлень через API дані про адресу беруться з поля Хорошопа delivery_address, це замовлення порожнє. Як підтвердження можу надіслати відповідь від Хорошоп як вкладення до одного із замовлень у вашому боксі.
При імпорті замовлень через API дані про адресу беруться з поля Хорошопа delivery_address, це замовлення порожнє.
Як підтвердження можу надіслати відповідь від Хорошоп як вкладення до одного із замовлень у вашому боксі.
Замогильний Дмитро OneBox production написав: Наскільки я розумію, Хорошоп коректно передає лише адреси у вигляді відділення пошти, а не вулицю, будинок тощо.
Якщо в базі зберігається вся інформація, то не бачу проблеми її завантажувати. Нам потрібне рішення, щоб в обох випадках адреса завантажувалася коректно (як там технічно працює у них не знаю, я бачу щойно в адмінці є адреса, скрін кидав в описі). Що можна зробити, щоб завантажувалися адреси?
[quote]
Замогильний Дмитро
OneBox production написав:
Наскільки я розумію, Хорошоп коректно передає лише адреси у вигляді відділення пошти, а не вулицю, будинок тощо.
[/quote]
Якщо в базі зберігається вся інформація, то не бачу проблеми її завантажувати.
Нам потрібне рішення, щоб в обох випадках адреса завантажувалася коректно (як там технічно працює у них не знаю, я бачу щойно в адмінці є адреса, скрін кидав в описі). Що можна зробити, щоб завантажувалися адреси?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар