Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
http://crm.mebelok.com/
Підключено інтеграцію з опенкарт, завантажуємо звідти продукти в СРМ.
Нещодавно оновлювали картинки в опенкарті, і вони завантажилися в бокс. І помітили, що різко стало мало місця на сервері.
Наприклад, був товар, з картинкою, потім завантажилася нова картинка з опенкарта. Старий видаляється повністю з сервера або залишається? Якщо залишається, то підкажіть як їх можна почистити
http://crm.mebelok.com/ Підключено інтеграцію з опенкарт, завантажуємо звідти продукти в СРМ. Нещодавно оновлювали картинки в опенкарті, і вони завантажилися в бокс. І помітили, що різко стало мало місця на сервері. Наприклад, був товар, з картинкою, потім завантажилася нова картинка з опенкарта. Старий видаляється повністю з сервера або залишається? Якщо залишається, то підкажіть як їх можна почистити
При зміні картинки стара не видаляється фізично з сервера, наскільки я пам'ятаю. У OneBox OS ми змінюємо логіку роботи з файлами і ви зможете видаляти зайві картинки та файли самостійно
При зміні картинки стара не видаляється фізично з сервера, наскільки я пам'ятаю. У OneBox OS ми змінюємо логіку роботи з файлами і ви зможете видаляти зайві картинки та файли самостійно
Курлик курлик-курлик написав: При зміні картинки стара не видаляється фізично з сервера, наскільки я пам'ятаю. У OneBox OS ми змінюємо логіку роботи з файлами і ви зможете видаляти зайві картинки та файли самостійно
Як видалити їх у цій версії?
[quote]
Курлик
курлик-курлик написав:
[/quote]
Як видалити їх у цій версії?
. клац-клац написав: Ні, фотографії лежать у перемішку зі стандартними файлами по всій media. Тобто. можна тільки чистити всі файли
Потрібне якесь рішення, є дія щодня Видалити зображення, що не використовуються. Але я не впевнений, що воно працює як нам треба Можливо підемо від зворотного, зробимо так щоб фотки Видалялися з сервера тим процесом. Немає товару з посиланням на зображення - видалити або якось так
[quote]
.
клац-клац написав:
Ні, фотографії лежать у перемішку зі стандартними файлами по всій media. Тобто. можна тільки чистити всі файли
[/quote]
Потрібне якесь рішення, є дія щодня Видалити зображення, що не використовуються.
Але я не впевнений, що воно працює як нам треба
Можливо підемо від зворотного, зробимо так щоб фотки Видалялися з сервера тим процесом. Немає товару з посиланням на зображення - видалити або якось так
. клац-клац написав: Ні, фотографії лежать у перемішку зі стандартними файлами по всій media. Тобто. можна тільки чистити всі файли
Потрібне якесь рішення, є дія щодня Видалити зображення, що не використовуються. Але я не впевнений, що воно працює як нам треба Можливо підемо від зворотного, зробимо так щоб фотки Видалялися з сервера тим процесом. Немає товару з посиланням на зображення - видалити або якось так
Потрібне рішення, вище описав можливий варіант
[quote]
Короп Владислав Павлович
КТС
Premium-партнер писав/ла:
[quote]
.
клац-клац написав:
Ні, фотографії лежать у перемішку зі стандартними файлами по всій media. Тобто. можна тільки чистити всі файли
[/quote]
Потрібне якесь рішення, є дія щодня Видалити зображення, що не використовуються.
Але я не впевнений, що воно працює як нам треба
Можливо підемо від зворотного, зробимо так щоб фотки Видалялися з сервера тим процесом. Немає товару з посиланням на зображення - видалити або якось так
[/quote]
Потрібне рішення, вище описав можливий варіант
. клац-клац написав: є варік. Можна видалити media/shop/ і записи по фотках в бд і залити наново це все з оппекрту. Якщо робитимемо ми, займе годину
Ми не знаємо що там у медіа, що ще вилучиться окрім фоток товарів, поясни на що це вплине
[quote]
.
клац-клац написав:
є варік. Можна видалити media/shop/ і записи по фотках в бд і залити наново це все з оппекрту. Якщо робитимемо ми, займе годину
[/quote]
Ми не знаємо що там у медіа, що ще вилучиться окрім фоток товарів, поясни на що це вплине
. клац-клац написав: є варік. Можна видалити media/shop/ і записи по фотках в бд і залити наново це все з оппекрту. Якщо робитимемо ми, займе годину
І треба зрозуміти проблема з тим, що закінчується місце, це через зображення чи ні. Підкажи скільки важать картинки/media?
[quote]
Короп Владислав Павлович
КТС
[quote]
.
клац-клац написав:
є варік. Можна видалити media/shop/ і записи по фотках в бд і залити наново це все з оппекрту. Якщо робитимемо ми, займе годину
[/quote]
[/quote]
І треба зрозуміти проблема з тим, що закінчується місце, це через зображення чи ні. Підкажи скільки важать картинки/media?
у media/ багато всього. У media/shop/ (у папках усередині) нічого крім фотографій товарів. Усі папки з вмістом (уточнюю, папки а не всю директорію з файлами. У них там назви з 2 букв/цифр там) можна видаляти.
Короп Владислав Павлович КТС Premium-партнер писав/ла: І треба зрозуміти проблема з тим, що закінчується місце, це через зображення чи ні. Підкажи скільки важать картинки/media?
наскільки я знаю у вас/клієнта повинні бути доступу на свій сервер, перевірте.
[quote]
Короп Владислав Павлович
КТС
[quote]
.
клац-клац написав:
[/quote]
[/quote]
у media/ багато всього. У media/shop/ (у папках усередині) нічого крім фотографій товарів. Усі папки з вмістом (уточнюю, папки а не всю директорію з файлами. У них там назви з 2 букв/цифр там) можна видаляти.
[quote]
Короп Владислав Павлович
КТС
[/quote]
Короп Владислав Павлович КТС Premium-партнер писав/ла: І треба зрозуміти проблема з тим, що закінчується місце, це через зображення чи ні. Підкажи скільки важать картинки/media?
Ок, разово думаю зробимо, але все ж таки картинки будуть постійно змінюватися і треба системне рішення як писав вище Можливо просто допиляти дію в црм, яке чомусь не працює: "видалення картинок" яке і так має працювати Зробіть так щоб фотографії Видалялися з сервера тим процесом. І питання закриємо. Немає товару з посиланням на зображення – видалити або якось так. Чи можна так доопрацювати чи як краще зробити?
[quote]
.
клац-клац написав:
[quote]
Короп Владислав Павлович
КТС
[quote]
.
клац-клац написав:
[/quote]
[/quote]
[quote]
Короп Владислав Павлович
КТС
[/quote]
[/quote]
Ок, разово думаю зробимо, але все ж таки картинки будуть постійно змінюватися і треба системне рішення як писав вище
Можливо просто допиляти дію в црм, яке чомусь не працює: "видалення картинок" яке і так має працювати [file]7558[/file]
Зробіть так щоб фотографії Видалялися з сервера тим процесом. І питання закриємо. Немає товару з посиланням на зображення – видалити або якось так. Чи можна так доопрацювати чи як краще зробити?
Раніше щось подібне робили, але серваку було дуже погано через те, що ми сканили весь жорсткий диск. На os зможемо зробити щось схоже, я прямо зараз там переписую спосіб зберігання фоток
Раніше щось подібне робили, але серваку було дуже погано через те, що ми сканили весь жорсткий диск. На os зможемо зробити щось схоже, я прямо зараз там переписую спосіб зберігання фоток
. клац-клац написав: Раніше щось подібне робили, але серваку було дуже погано через те, що ми сканили весь жорсткий диск. На os зможемо зробити щось схоже, я прямо зараз там переписую спосіб зберігання фоток
Ну давай сканити не весь, а тільки ті папки, де зображення зберігаються, у них сервак потужний, можливо і потягне. Якщо навантаження велике - можна якось частинами розбивати, щоб знизити моментальне навантаження. У будь-якому випадку їм потрібне рішення, на OS вони в найближчий рік навряд чи будуть оновлюватися.
[quote]
.
клац-клац написав:
[/quote]
Ну давай сканити не весь, а тільки ті папки, де зображення зберігаються, у них сервак потужний, можливо і потягне. Якщо навантаження велике - можна якось частинами розбивати, щоб знизити моментальне навантаження. У будь-якому випадку їм потрібне рішення, на OS вони в найближчий рік навряд чи будуть оновлюватися.
. клац-клац написав: Видаліть поки папки з media/shop/ і не морочтеся. У mvp писати подібні речі щоб потім через півроку вони стали не актуальними немає жодного сенсу
Я розумію, що в цій версії не хочеться робити, але клієнт каже що треба, можеш таки оцінити?
[quote]
.
клац-клац написав:
Видаліть поки папки з media/shop/ і не морочтеся. У mvp писати подібні речі щоб потім через півроку вони стали не актуальними немає жодного сенсу
[/quote]
Я розумію, що в цій версії не хочеться робити, але клієнт каже що треба, можеш таки оцінити?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар