Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
https://mariemur.crm-onebox.com/dashboard/
Раніше робили інтеграцію з Shopify 2015359128
Зараз хочу налаштувати оновлення замовлення по API, мені потрібно розуміти, з яких полів відбувається завантаження даних (з якого масиву, як поля називаються), а саме:
- Фіо
- телефон
- продавець
- покупець
- товар, кількість, ціна, знижка, назва, артикул
- спосіб доставки
- спосіб оплати
https://mariemur.crm-onebox.com/dashboard/ Раніше робили інтеграцію з Shopify 2015359128 Зараз хочу налаштувати оновлення замовлення по API, мені потрібно розуміти, з яких полів відбувається завантаження даних (з якого масиву, як поля називаються), а саме: - Фіо - телефон - продавець - покупець - товар, кількість, ціна, знижка, назва, артикул - спосіб доставки - спосіб оплати
якщо потрібно оновлювати замовлення в боксі, то вже була оцінка такого https://crm-onebox.com/support/integration-with-onebox/2129-shopify-obnovlenie-zakaza/
Оновлювати я зможу стандартною дією Надіслати бізнес-процес в API. Але щоб оновлювати мені потрібно з яких полів зараз завантажуються дані, саме назви полів у їхньому API
[quote]
Марія
Співробітник писав/ла:
якщо потрібно оновлювати замовлення в боксі, то вже була оцінка такого https://crm-onebox.com/support/integration-with-onebox/2129-shopify-obnovlenie-zakaza/
[/quote]
Оновлювати я зможу стандартною дією Надіслати бізнес-процес в API. Але щоб оновлювати мені потрібно з яких полів зараз завантажуються дані, саме назви полів у їхньому API
Короп Владислав Павлович Співробітник писав/ла: Оновлювати я зможу стандартною дією Надіслати бізнес-процес в API. Але щоб оновлювати мені потрібно з яких полів зараз завантажуються дані, саме назви полів у їхньому API
не факт що тобі це підійде, але тримай інформацію з яких полів імпортуємо інфу - ПІБ - first_name last_name - телефон - shipping_address -> phone - Продавець - а ось це не розумію про що ти - покупець - інформацію щодо нього беремо звідси customer - товар, кількість, ціна, знижка, назва, артикул - спосіб доставки - shipping_lines але в дії налаштування яку доставку брати - спосіб оплати - processing_method так само є налаштування який спосіб оплати брати
[quote]
Короп Владислав Павлович
Співробітник писав/ла:
[/quote]
не факт що тобі це підійде, але тримай інформацію з яких полів імпортуємо інфу
- ПІБ - first_name last_name
- телефон - shipping_address -> phone
- Продавець - а ось це не розумію про що ти
- покупець - інформацію щодо нього беремо звідси customer
- спосіб доставки - shipping_lines але в дії налаштування яку доставку брати
- спосіб оплати - processing_method так само є налаштування який спосіб оплати брати
Короп Владислав Павлович Співробітник писав/ла: Оновлювати я зможу стандартною дією Надіслати бізнес-процес в API. Але щоб оновлювати мені потрібно з яких полів зараз завантажуються дані, саме назви полів у їхньому API
не факт що тобі це підійде, але тримай інформацію з яких полів імпортуємо інфу - ПІБ - first_name last_name - телефон - shipping_address -> phone - Продавець - а ось це не розумію про що ти - покупець - інформацію щодо нього беремо звідси customer - товар, кількість, ціна, знижка, назва, артикул - спосіб доставки - shipping_lines але в дії налаштування яку доставку брати - спосіб оплати - processing_method так само є налаштування який спосіб оплати брати
Ось це і потрібно було
[quote]
Марія
Співробітник писав/ла:
[quote]
Короп Владислав Павлович
Співробітник писав/ла:
[/quote]
не факт що тобі це підійде, але тримай інформацію з яких полів імпортуємо інфу
- ПІБ - first_name last_name
- телефон - shipping_address -> phone
- Продавець - а ось це не розумію про що ти
- покупець - інформацію щодо нього беремо звідси customer
- спосіб доставки - shipping_lines але в дії налаштування яку доставку брати
- спосіб оплати - processing_method так само є налаштування який спосіб оплати брати
[/quote]
Ось це і потрібно було
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар