Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Наскільки я пам'ятаю, на даний момент такої можливості немає
Наскільки я пам'ятаю, така можливість була раніше. Може ми не покладатимемося на нашу пам'ять і таки визначимося, є вона чи ні. Крім цього дайте відповідь мені, як тестувати сайт, перед запуском, щоб доступ до нього був тільки для тестувальників і персоналу?
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Наскільки я пам'ятаю, на даний момент такої можливості немає
[/quote]
Наскільки я пам'ятаю, така можливість була раніше. Може ми не покладатимемося на нашу пам'ять і таки визначимося, є вона чи ні. Крім цього дайте відповідь мені, як тестувати сайт, перед запуском, щоб доступ до нього був тільки для тестувальників і персоналу?
ні, у самому боксі такого функціоналу немає. Але ви можете налаштувати, наприклад, nginx таким чином, щоб пускати на сайт відвідувачів тільки з певним ip. Таким чином ваші тестувальники і ви матимете доступ до сайту, а інші люди немає.
ні, у самому боксі такого функціоналу немає. Але ви можете налаштувати, наприклад, nginx таким чином, щоб пускати на сайт відвідувачів тільки з певним ip. Таким чином ваші тестувальники і ви матимете доступ до сайту, а інші люди немає.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар