1b.app
Скопійоване посилання -

Інтеграція замовлень в СРМ систему

Підкажіть, будь ласка, сайт переїхав на новий домен, але тепер не передаються замовлення з сайту в СРМ

Відповіді:

03.03.2025, 18:18
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Доброго дня. Найпростіше буде з нуля переналаштувати інтеграцію, якщо зробити не з нуля а просто перейменовувати щось швидше за все що то десь забудете поміняти
05.03.2025, 17:18

Коли я випустив свою мобільну програму, я розраховував, що користувачі самі її знайдуть і почнуть активно скачувати. Але реальність виявилася іншою: додаток просто губився серед тисяч аналогів в App Store. Тоді я зрозумів, що мені потрібно aso мобільних додатків https://itforce.ua/ru/aso-prodvijenie/, і звернувся до ITForce. Команда детально проаналізувала мою програму і пояснила, які моменти вимагають поліпшення. Вони змінили опис, додали правильні ключові слова, а також покращили візуальне оформлення сторінки. Результат перевершив усі очікування - скачування збільшилися, а програма стала помітнішою в пошуку. Більше того, завдяки грамотній оптимізації користувачі почали залишати більше позитивних відгуків, що підвищило довіру до продукту.
26.03.2025, 14:04

#214263 писал/а:
Коли я випустив свою мобільну програму, я розраховував, що користувачі самі її знайдуть і почнуть активно скачувати. Але реальність виявилася іншою: додаток просто губився серед тисяч аналогів в App Store. Тоді я зрозумів, що мені потрібно aso мобільних додатків https://itforce.ua/ru/aso-prodvijenie/, і звернувся до ITForce. Команда детально проаналізувала мою програму і пояснила, які моменти вимагають поліпшення. Вони змінили опис, додали правильні ключові слова, а також покращили візуальне оформлення сторінки. Результат перевершив усі очікування - скачування збільшилися, а програма стала помітнішою в пошуку. Більше того, завдяки грамотній оптимізації користувачі почали залишати більше позитивних відгуків, що підвищило довіру до продукту.

спам - на сайті nofollow
27.03.2025, четверг, 19:55
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників»

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар