Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. Підкажіть, як правильно налаштувати імпорт полів у Onebox ? Прикріпляю скріни. Завдання - в автоматичній дії імпорту процесів з опенкарт імпортувати назву (name) статусу замовлення (тобто, розуміти статус оплати).
[file]22963[/file]
[file]22964[/file]
Доброго дня. Підкажіть, як правильно налаштувати імпорт полів у Onebox ? Прикріпляю скріни. Завдання - в автоматичній дії імпорту процесів з опенкарт імпортувати назву (name) статусу замовлення (тобто, розуміти статус оплати).
let him cook OneBox production писал/а: дайте посилання на бокс де налаштовуєте і скрін з oc_order де буде statusid, щоб точно знати в якій колонці він
[quote]
let him cook
OneBox production писал/а:
дайте посилання на бокс де налаштовуєте і скрін з oc_order де буде statusid, щоб точно знати в якій колонці він
[/quote]
Налаштовую тут - https://filterspoints.crm-onebox.com/app/automatization/minute/edit/
Скрін прикріпив, звідки треба забирати
[file]22966[/file]
let him cook OneBox production писал/а: з oc_order_status в описі завдання є, я бачу структуру)
Додаю 2 скріна
[quote]
let him cook
з oc_order_status в описі завдання є, я бачу структуру)
[/quote]
Додаю 2 скріна
[file]22967[/file]
[file]22968[/file]
Подивився, на жаль, я не бачу як зараз це можна налаштувати. Максимум що можна витягнути це order_status_id і вже по ньому прямо в боксі ставити назву якоюсь іншою дією. Так само можна доопрацювати, щоб дія лізла в order_status і брала назву статусу потрібною мовою, це займе близько 2год. В результаті я доопрацюю таку можливість і одразу настрою на Вашому проекті. Виставити рахунок на доопрацювання?
Подивився, на жаль, я не бачу як зараз це можна налаштувати.
Максимум що можна витягнути це order_status_id і вже по ньому прямо в боксі ставити назву якоюсь іншою дією. Так само можна доопрацювати, щоб дія лізла в order_status і брала назву статусу потрібною мовою, це займе близько 2год. В результаті я доопрацюю таку можливість і одразу настрою на Вашому проекті. Виставити рахунок на доопрацювання?
let him cook OneBox production писал/а: Максимум що можна витягнути це order_status_id і вже по ньому прямо в боксі ставити назву якоюсь іншою дією.
Дякую. Вирішив питання саме таким чином
[quote]
let him cook
Максимум що можна витягнути це order_status_id і вже по ньому прямо в боксі ставити назву якоюсь іншою дією.
[/quote]
Дякую. Вирішив питання саме таким чином
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар