1b.app
Скопійоване посилання -

Статус error в дії вигрузити товари в опенкарт - збій в опенкарт

Доброго дня. Проблема залишилася. Прикріпляю скрін, при цьому наче дія працює, все вигружає, оновлюється за часом. Але помічаються баги: наприклад, при перейменуванні категорії у onebox і переміщення товарів у неї - в опенкарті потім не працюють ці категорії (не відкриваються).

Відповіді:

Надаю скрін повідомлення від підтримки модуля опенкарт (він пов'язаний з категоріями, які ламаються). В скріні йдеться про те, що вирішення може бути через onebox
10.10.2024, 11:37

ще прикріпляю 2 скріни
10.10.2024, 11:40

Доброго дня.
1. Ми не використовуємо методи оновлення категорій з файлів, які лежать у вас на сервері, можна вважати, що вони depracated. Ми оновлюємо категорії через БД прямими запитами
2. Якщо у Вас щось не працює, зробіть для однієї категорії щоб вона не відкривалася, уточніть у розробника якого запису в якій таблиці не вистачає або де не змінилися айдішки і ми змінимо це у своїй інтеграції.
10.10.2024, 12:13
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

let him cook
OneBox production писал/а:
Доброго дня.
1. Ми не використовуємо методи оновлення категорій з файлів, які лежать у вас на сервері, можна вважати, що вони depracated. Ми оновлюємо категорії через БД прямими запитами
2. Якщо у Вас щось не працює, зробіть для однієї категорії щоб вона не відкривалася, уточніть у розробника якого запису в якій таблиці не вистачає або де не змінилися айдішки і ми змінимо це у своїй інтеграції.

Чи можете змінити у своїй інтеграцію дану інформацію (від розробника запису):

После обновления категории, нужно сделать repair
смотреть метод
в $this->model_catalog_category->repairCategories();

admin/model/catalog/category.php
public function repairCategories($parent_id = 0) {
10.10.2024, 12:26

Бобир Денис Вікторович писал/а:

let him cook
Доброго дня.

смотреть метод

скиньте код этой функции я посмотрю. И уточните это базовый код какой то версии опенкарта или какого то модуля?
10.10.2024, 13:22

let him cook

Бобир Денис Вікторович писал/а:

let him cook
Доброго дня.

смотреть метод

скиньте код этой функции я посмотрю. И уточните это базовый код какой то версии опенкарта или какого то модуля?

Це ядро опенкарта з 1,5
10.10.2024, 14:04

метод repairCategories() доступний з 1.5.6
Дозволяє створити швидке дерево категорій
10.10.2024, 14:13

Ми теж працюємо з path категорій, потрібно включити налаштування "Експортувати дерево основної категорії" у дії – тоді шляхи теж повинні будуть змінюватися. Спробуйте
10.10.2024, 14:26

Якщо раптом налаштування не допоможе, можемо для всього дерева у себе робити repairCategories при експорті товарів (хоча наскільки я бачу ми теж робимо, просто не так радикально). 1ч займе у вигляді налаштування.
10.10.2024, 14:29

Я на жаль не знаю, які у вас запити, як ви це робите, тому що ті файли котрі є (api/oneboxsync), я так розумію не працюють
Бо ті що, в наявності дуже "погані"
$this->db->query("REPLACE INTO `" . DB_PREFIX . "category_path` (`category_id`, `path_id`, `level`) values ('" . $id . "', '" . $id . "', '1')" );
ОСОБЛИВО level = '1'
10.10.2024, 14:43

ми не використовуємо цей код.
10.10.2024, 14:53

Так, я вже зрозумів

потрібно включити налаштування "Експортувати дерево основної категорії" у дії
Це допомогло
Дякуємо
10.10.2024, 14:56

let him cook
Ми теж працюємо з path категорій, потрібно включити налаштування "Експортувати дерево основної категорії" у дії – тоді шляхи теж повинні будуть змінюватися. Спробуйте

Встановили, наче все працює. Дякую! Подивимось ще пару днів і відпишу кінцево
10.10.2024, 15:02

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар