Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. Проблема залишилася. Прикріпляю скрін, при цьому наче дія працює, все вигружає, оновлюється за часом. Але помічаються баги: наприклад, при перейменуванні категорії у onebox і переміщення товарів у неї - в опенкарті потім не працюють ці категорії (не відкриваються).
[file]22829[/file]
Доброго дня. Проблема залишилася. Прикріпляю скрін, при цьому наче дія працює, все вигружає, оновлюється за часом. Але помічаються баги: наприклад, при перейменуванні категорії у onebox і переміщення товарів у неї - в опенкарті потім не працюють ці категорії (не відкриваються).
Надаю скрін повідомлення від підтримки модуля опенкарт (він пов'язаний з категоріями, які ламаються). В скріні йдеться про те, що вирішення може бути через onebox
Надаю скрін повідомлення від підтримки модуля опенкарт (він пов'язаний з категоріями, які ламаються). В скріні йдеться про те, що вирішення може бути через onebox
[file]22832[/file]
Доброго дня. 1. Ми не використовуємо методи оновлення категорій з файлів, які лежать у вас на сервері, можна вважати, що вони depracated. Ми оновлюємо категорії через БД прямими запитами 2. Якщо у Вас щось не працює, зробіть для однієї категорії щоб вона не відкривалася, уточніть у розробника якого запису в якій таблиці не вистачає або де не змінилися айдішки і ми змінимо це у своїй інтеграції.
Доброго дня.
1. Ми не використовуємо методи оновлення категорій з файлів, які лежать у вас на сервері, можна вважати, що вони depracated. Ми оновлюємо категорії через БД прямими запитами
2. Якщо у Вас щось не працює, зробіть для однієї категорії щоб вона не відкривалася, уточніть у розробника якого запису в якій таблиці не вистачає або де не змінилися айдішки і ми змінимо це у своїй інтеграції.
let him cook OneBox production писал/а: Доброго дня. 1. Ми не використовуємо методи оновлення категорій з файлів, які лежать у вас на сервері, можна вважати, що вони depracated. Ми оновлюємо категорії через БД прямими запитами 2. Якщо у Вас щось не працює, зробіть для однієї категорії щоб вона не відкривалася, уточніть у розробника якого запису в якій таблиці не вистачає або де не змінилися айдішки і ми змінимо це у своїй інтеграції.
Чи можете змінити у своїй інтеграцію дану інформацію (від розробника запису):
После обновления категории, нужно сделать repair смотреть метод в $this->model_catalog_category->repairCategories();
admin/model/catalog/category.php public function repairCategories($parent_id = 0) {
[quote]
let him cook
OneBox production писал/а:
Доброго дня.
1. Ми не використовуємо методи оновлення категорій з файлів, які лежать у вас на сервері, можна вважати, що вони depracated. Ми оновлюємо категорії через БД прямими запитами
2. Якщо у Вас щось не працює, зробіть для однієї категорії щоб вона не відкривалася, уточніть у розробника якого запису в якій таблиці не вистачає або де не змінилися айдішки і ми змінимо це у своїй інтеграції.
[/quote]
После обновления категории, нужно сделать repair
смотреть метод
в $this->model_catalog_category->repairCategories();
admin/model/catalog/category.php
public function repairCategories($parent_id = 0) {
let him cook OneBox production писал/а: Доброго дня. 1. Ми не використовуємо методи оновлення категорій з файлів, які лежать у вас на сервері, можна вважати, що вони depracated. Ми оновлюємо категорії через БД прямими запитами 2. Якщо у Вас щось не працює, зробіть для однієї категорії щоб вона не відкривалася, уточніть у розробника якого запису в якій таблиці не вистачає або де не змінилися айдішки і ми змінимо це у своїй інтеграції.
После обновления категории, нужно сделать repair смотреть метод в $this->model_catalog_category->repairCategories();
admin/model/catalog/category.php public function repairCategories($parent_id = 0) {
скиньте код этой функции я посмотрю. И уточните это базовый код какой то версии опенкарта или какого то модуля?
[quote]
Бобир Денис Вікторович писал/а:
[quote]
let him cook
Доброго дня.
[/quote]
смотреть метод
[/quote]
скиньте код этой функции я посмотрю. И уточните это базовый код какой то версии опенкарта или какого то модуля?
Це ядро опенкарта з 1,5 admin/model/catalog/category.php
[quote]
let him cook
[quote]
Бобир Денис Вікторович писал/а:
[quote]
let him cook
Доброго дня.
[/quote]
смотреть метод
[/quote]
[/quote]
Це ядро опенкарта з 1,5
Ми теж працюємо з path категорій, потрібно включити налаштування "Експортувати дерево основної категорії" у дії – тоді шляхи теж повинні будуть змінюватися. Спробуйте
Ми теж працюємо з path категорій, потрібно включити налаштування "Експортувати дерево основної категорії" у дії – тоді шляхи теж повинні будуть змінюватися. Спробуйте
Якщо раптом налаштування не допоможе, можемо для всього дерева у себе робити repairCategories при експорті товарів (хоча наскільки я бачу ми теж робимо, просто не так радикально). 1ч займе у вигляді налаштування.
Якщо раптом налаштування не допоможе, можемо для всього дерева у себе робити repairCategories при експорті товарів (хоча наскільки я бачу ми теж робимо, просто не так радикально). 1ч займе у вигляді налаштування.
Я на жаль не знаю, які у вас запити, як ви це робите, тому що ті файли котрі є (api/oneboxsync), я так розумію не працюють Бо ті що, в наявності дуже "погані" $this->db->query("REPLACE INTO `" . DB_PREFIX . "category_path` (`category_id`, `path_id`, `level`) values ('" . $id . "', '" . $id . "', '1')" ); ОСОБЛИВО level = '1'
Я на жаль не знаю, які у вас запити, як ви це робите, тому що ті файли котрі є (api/oneboxsync), я так розумію не працюють
Бо ті що, в наявності дуже "погані"
$this->db->query("REPLACE INTO `" . DB_PREFIX . "category_path` (`category_id`, `path_id`, `level`) values ('" . $id . "', '" . $id . "', '1')" );
ОСОБЛИВО level = '1'
let him cook OneBox production писал/а: Ми теж працюємо з path категорій, потрібно включити налаштування "Експортувати дерево основної категорії" у дії – тоді шляхи теж повинні будуть змінюватися. Спробуйте
Встановили, наче все працює. Дякую! Подивимось ще пару днів і відпишу кінцево
[quote]
let him cook
[/quote]
Встановили, наче все працює. Дякую! Подивимось ще пару днів і відпишу кінцево
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар