Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Добрий день! Нам треба передати h1 заголовок на сайт
його треба передавати ось таким чином "h1_title.ru", але в налаштуваннях OneBox символ "." злітає
Чи можете ви додати ". " в список допустимих символів?
Добрий день! Нам треба передати h1 заголовок на сайт його треба передавати ось таким чином "h1_title.ru", але в налаштуваннях OneBox символ "." злітає Чи можете ви додати ". " в список допустимих символів?
Доброго дня. Будь ласка, завжди давайте посилання на бокс де відбувається проблема або за яким виникло питання та посилання на налаштування з якими виникла проблема, так ми заощадимо багато Вашого та нашого часу, дякую. У цьому випадку відомо що налаштування десь у дії раз на годину, але незрозуміло на якому з боксів.
Доброго дня. Будь ласка, завжди давайте посилання на бокс де відбувається проблема або за яким виникло питання та посилання на налаштування з якими виникла проблема, так ми заощадимо багато Вашого та нашого часу, дякую.
У цьому випадку відомо що налаштування десь у дії раз на годину, але незрозуміло на якому з боксів.
Я бачу дію "Експортувати товари в Хорошоп" раз на годину, але не бачу, де там є можливість взагалі задавати
let him cook OneBox production написав: ось таким чином "h1_title.ru", але в налаштуваннях OneBox символ "." злітає
де саме у дії Ви це налаштовуєте?
Я бачу дію "Експортувати товари в Хорошоп" раз на годину, але не бачу, де там є можливість взагалі задавати
[quote]
let him cook
OneBox production написав:
ось таким чином "h1_title.ru", але в налаштуваннях OneBox символ "." злітає
[/quote]
де саме у дії Ви це налаштовуєте?
Якщо в "Додатково передати в Хорошоп як параметри (з кодами полів)" то так, там можна зробити, щоб можна було використовувати точку. Чи займе близько години, виставити рахунок?
Якщо в "Додатково передати в Хорошоп як параметри (з кодами полів)" то так, там можна зробити, щоб можна було використовувати точку. Чи займе близько години, виставити рахунок?
Браузер може кешити js або ми використовуємо різні дії)) спробуйте скинути кеш у браузері та оновити сторінку автоматизації через control+f5. Якщо не допоможе напишіть що де створити я зроблю))
Браузер може кешити js або ми використовуємо різні дії)) спробуйте скинути кеш у браузері та оновити сторінку автоматизації через control+f5. Якщо не допоможе напишіть що де створити я зроблю))
Не допомогло (
https://kiyservice.1b.app/app/automatization/hour/edit/
можете зробити так https://prnt.sc/EHRKYqaUCfrV
тільки перед ua і ru
ось так
h1_title.ru
h1_title.ua
Дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар