Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Останні 3 доби майже завжди помилка 502 та 504 і в боксі і на сайті. Останнім часом не додавав ніяких нових інтеграцій. Навантаження процессору 600-800% майже завжди. Вчора вимкнув майже все в часовому кроні - не допомогло. Хостинг провайдер написав, що навантаження створює MySQL. Можливо хтось стикався, як це виправити? Що може давати таке навантаження? Нові товари не додавались масово, БП теж не створювались масово.
Останні 3 доби майже завжди помилка 502 та 504 і в боксі і на сайті. Останнім часом не додавав ніяких нових інтеграцій. Навантаження процессору 600-800% майже завжди. Вчора вимкнув майже все в часовому кроні - не допомогло. Хостинг провайдер написав, що навантаження створює MySQL. Можливо хтось стикався, як це виправити? Що може давати таке навантаження? Нові товари не додавались масово, БП теж не створювались масово.
Добридень. На ваш сервер йдуть або ДОС атаки або це боти створюють навантаження, від цього і всі проблеми, які Ви спостерігаєте. Можемо проаналізувати та закрити від ботів – 3 години.
Добридень.
На ваш сервер йдуть або ДОС атаки або це боти створюють навантаження, від цього і всі проблеми, які Ви спостерігаєте.
Можемо проаналізувати та закрити від ботів – 3 години.
Як що Ви вважаете, що я не правий, можете просто проігнорувати мій пост. І продовжувати отримувати навантаження на сервер load average: 60,86, 52,70, 43,17
Звідки по Вашому береться навантаження на БД?
Як що Ви вважаете, що я не правий, можете просто проігнорувати мій пост.
І продовжувати отримувати навантаження на сервер
load average: 60,86, 52,70, 43,17
Я в цьому повний 0. Підкажіть будь ласка, якщо ми зараз це почитимо (заблокуємо), чи є якась можливість унеможливити це в подальшому? Чи не повернеться проблема завтра, коли я назад повмикаю автоматизації та інтеграції?
Я в цьому повний 0. Підкажіть будь ласка, якщо ми зараз це почитимо (заблокуємо), чи є якась можливість унеможливити це в подальшому? Чи не повернеться проблема завтра, коли я назад повмикаю автоматизації та інтеграції?
Сьогодні навантаження створюють не налаштування, а боти, чи атака на вашу систему. навантаження: 13:14:29 load average: 59,86, 61,15, 58,75
Ми можемо закрити тільки від того, що створює навантаження сьогодні. Якщо, пізніше, щось буде створювати навантаження, то треба теж провести аналіз і закрити.
Сьогодні навантаження створюють не налаштування, а боти, чи атака на вашу систему.
навантаження: 13:14:29 load average: 59,86, 61,15, 58,75
Ми можемо закрити тільки від того, що створює навантаження сьогодні.
Якщо, пізніше, щось буде створювати навантаження, то треба теж провести аналіз і закрити.
Підкажіть ще будь ласка: 3 години це наразі скільки в коштах?
І чи є вірогідніть що це все ж таки не "боти" а я щось "наклацав" або банально вже не вистачає ресурсів серверу?
Сьогодні приблизно об 11-12 вимкнув останню увімкнену автоматизацію "Експортувати продукти в форматі XML (Rozetka.ua)". Приблизно о 13 все запрацювало ідеально. Навантаження було в межах 40-60% О 15 увімкнув знову "Експортувати продукти в форматі XML (Rozetka.ua)" і знову все пішло шкереберть.... -800% і годинний крон так і не відпрацював.
Є така можливість, що у мене вже просто не вистачає ресурсів?
І чи є вірогідніть що це все ж таки не "боти" а я щось "наклацав" або банально вже не вистачає ресурсів серверу?
Сьогодні приблизно об 11-12 вимкнув останню увімкнену автоматизацію "Експортувати продукти в форматі XML (Rozetka.ua)".
Приблизно о 13 все запрацювало ідеально. Навантаження було в межах 40-60%
О 15 увімкнув знову "Експортувати продукти в форматі XML (Rozetka.ua)" і знову все пішло шкереберть.... -800% і годинний крон так і не відпрацював.
Грабовий Павло Анатолійович писал/а: Підкажіть ще будь ласка: 3 години це наразі скільки в коштах?
1 год - 30$ +НДС (36$)
Грабовий Павло Анатолійович писал/а: ... Є така можливість, що у мене вже просто не вистачає ресурсів?
Ні. Відповідь знаходиться у Вашому запитанні:
Грабовий Павло Анатолійович писал/а: Останнім часом не додавав ніяких нових інтеграцій. ... вимкнув майже все в часовому кроні - не допомогло.
Коли боти перестають сканувати ваш сайт все стае чудово:
Грабовий Павло Анатолійович писал/а: все запрацювало ідеально. Навантаження було в межах 40-60%
[quote]
Грабовий Павло Анатолійович писал/а:
[/quote]
1 год - 30$ +НДС (36$)
[quote]
...
[/quote]
Ні.
Відповідь знаходиться у Вашому запитанні:
[quote]
Останнім часом не додавав ніяких нових інтеграцій. ... вимкнув майже все в часовому кроні - не допомогло.
[/quote]
Коли боти перестають сканувати ваш сайт все стае чудово:
[quote]
все запрацювало ідеально. Навантаження було в межах 40-60%
[/quote]
Доброго дня. В п'ятницю повмикав всі інтеграції. В боксі більш менш можна працювати (дуже повільно але хоч якось). Але годинний крон нормально не відпрацьовує.
Якщо 3 години виправить ситуацію (я правильно розумію, що навіть якщо це не боти, то Ви побачите що саме вантажить та зможете виправити проблему?) тоді виставляйте рахунок, Зараз оплачу.
І якщо це все ж таки боти, я правильно розумію, що це не захистить від них завтра? Бо кожен день чи навіть тиждень оплачувати 3 години не буде можливості
Доброго дня. В п'ятницю повмикав всі інтеграції. В боксі більш менш можна працювати (дуже повільно але хоч якось). Але годинний крон нормально не відпрацьовує.
Якщо 3 години виправить ситуацію (я правильно розумію, що навіть якщо це не боти, то Ви побачите що саме вантажить та зможете виправити проблему?) тоді виставляйте рахунок, Зараз оплачу.
І якщо це все ж таки боти, я правильно розумію, що це не захистить від них завтра? Бо кожен день чи навіть тиждень оплачувати 3 години не буде можливості
Я перепрошую, що задаю ці питання. Можливо Вони "не зовсім адекватні". За 6-7 років користування боксом не стикався з цим. Тому хочу дізнатися, чи Вирішить це проблему. Чи не вилізе вона завтра. Якщо з Вашого досвіду велика вірогідність того, що завтра буде таке саме, може є сенс вже збирати кошти на OS?.
Я перепрошую, що задаю ці питання. Можливо Вони "не зовсім адекватні". За 6-7 років користування боксом не стикався з цим. Тому хочу дізнатися, чи Вирішить це проблему. Чи не вилізе вона завтра. Якщо з Вашого досвіду велика вірогідність того, що завтра буде таке саме, може є сенс вже збирати кошти на OS?.
Якщо ці боти атакують саме сайт, можливо краще перенести сайт на іншу платформу (він все одно застарів років 5 тому, та гугл його навіть не хоче індексувати)? Мені головне, щоб працював сам бокс (сайт можу перевести на опенкарт, хорошоп або ін. Або навіть вимкнули)
Якщо ці боти атакують саме сайт, можливо краще перенести сайт на іншу платформу (він все одно застарів років 5 тому, та гугл його навіть не хоче індексувати)? Мені головне, щоб працював сам бокс (сайт можу перевести на опенкарт, хорошоп або ін. Або навіть вимкнули)
Добридень. Боти сканують сторінки сайту, а ЦРМ та ІМ це один сервер, відповідно і навантаження дістається всім.
Грабовий Павло Анатолійович написав: може є сенс вже збирати кошти на OS?
В ОС немає вбудованого магазину. Робота з ІМ здійснюється через інтеграцію зі сторонніми ІМ. Потрібно вам оновлення чи ні це вирішувати Вам, але ваша версія системи більше не підтримується (нічого не додається та не виправляється).
Добридень.
Боти сканують сторінки сайту, а ЦРМ та ІМ це один сервер, відповідно і навантаження дістається всім.
[quote]
Грабовий Павло Анатолійович написав:
може є сенс вже збирати кошти на OS?
[/quote]
В ОС немає вбудованого магазину. Робота з ІМ здійснюється через інтеграцію зі сторонніми ІМ.
Потрібно вам оновлення чи ні це вирішувати Вам, але ваша версія системи більше не підтримується (нічого не додається та не виправляється).
Хочу поки тимчасово відключити інтернет магазин. Цим самим "боти" відсіяться. Я потестую тиждень та побачу чи вистачає ресурсів мого серверу на повноцінну роботу боксу.
Створив піддомен, прописав ip серверу. Я так розумію з Вашої сторони ще щось треба прописати?
Хочу поки тимчасово відключити інтернет магазин. Цим самим "боти" відсіяться. Я потестую тиждень та побачу чи вистачає ресурсів мого серверу на повноцінну роботу боксу.
Створив піддомен, прописав ip серверу. Я так розумію з Вашої сторони ще щось треба прописати?
Грабовий Павло Анатолійович писал/а: Створив піддомен, прописав ip серверу.
Не зовсім ясно для чого це зробили.
Відключити інтернет магазин - 1 год.
[quote]
Створив піддомен, прописав ip серверу.
[/quote]
Не зовсім ясно для чого це зробили.
Роблю для того, щоб зберегти доступ в бокс та вивільнити домен
Зараз у мене: Сайт - інтернет магазин Сайт/admin - бокс
Коли перенаправлю сайт на магазин на опенкарті, доступу до боксу не буде, тому треба напевно так crm.сайт/admin - бокс Сайт - буду перенаправляти на інший сервер з опенкартом
Поставите, щоб бокс був доступний на піддомені?
Виставляйте рахунок
Роблю для того, щоб зберегти доступ в бокс та вивільнити домен
Зараз у мене:
Сайт - інтернет магазин
Сайт/admin - бокс
Коли перенаправлю сайт на магазин на опенкарті, доступу до боксу не буде, тому треба напевно так
crm.сайт/admin - бокс
Сайт - буду перенаправляти на інший сервер з опенкартом
Поставите, щоб бокс був доступний на піддомені?
Виставляйте рахунок
Зміна домену - 1 год. Відключити інтернет магазин - 1 год. Всього - 2 год.
Виставляйти рахунок?
Після зміни домену на crm. в боксі не буде ssl сертіфікату.
Зміна домену - 1 год.
Всього - 2 год.
Виставляйти рахунок?
Після зміни домену на crm. в боксі не буде ssl сертіфікату.
Зміна домену - 1 год. (Невже, щоб замінити домен потрібно так багато)))))
Виставте Поки на відключення магазину. Подивимось чи знизиться навантаження. Можливо ще й перенос сервера знадобиться.
Виставте Поки на відключення магазину. Подивимось чи знизиться навантаження. Можливо ще й перенос сервера знадобиться.
Грабовий Павло Анатолійович писал/а: Зміна домену - 1 год. (Невже, щоб замінити домен потрібно так багато)))))
Мені приємно, що Вам весело, але не все так просто як може казатися....
Грабовий Павло Анатолійович писал/а: Виставте Поки на відключення магазину.
Рахунок Вам надішлють.
[quote]
[/quote]
Мені приємно, що Вам весело, але не все так просто як може казатися....
[quote]
Виставте Поки на відключення магазину.
[/quote]
Рахунок Вам надішлють.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар