Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
є скрипт для вставки на сторінку картки товару в шаблоні інтернет магазину https://stingray.ua/admin/shop/grid/product/
ось цей скрипт:
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
dataLayer.push({
'ecomm_pagetype': 'product',
'ecomm_prodid': '6437-ua',
'ecomm_totalvalue': 590.0000});
</script>
для його роботи треба замінити перемінні для id товару та його ціни, але не впевнений що я правильно це зробив:
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
dataLayer.push({
'ecomm_pagetype': 'product',
'ecomm_prodid': '[id]',
'ecomm_totalvalue': [price]});
</script>
скажіть, чи правильно я вказав змінні в скрипті?
https://i.imgur.com/WVbhvXK.png
Мазур Віктор Вікторович SheBo написав: скажіть, чи правильно я вказавши змінні у скрипті?
щоб це перевірити потрібно просто зайти на сайт, відкрити код сторінки знайти там 'ecomm_pagetype': 'product', і нижче будуть 'ecomm_prodid': '[id]', 'ecomm_totalvalue': [price]}); ось у цих місцях або замінені ціна та id товару (що означає що ти замінив правильно) або залишаться ті ж [] що означає, що змінні там не працюють. Це ж js, ти його сам можеш подивитися на сторінці
[quote]
Мазур Віктор Вікторович
SheBo написав:
скажіть, чи правильно я вказавши змінні у скрипті?
[/quote]
щоб це перевірити потрібно просто зайти на сайт, відкрити код сторінки знайти там 'ecomm_pagetype': 'product', і нижче будуть
ось у цих місцях або замінені ціна та id товару (що означає що ти замінив правильно)
або залишаться ті ж [] що означає, що змінні там не працюють. Це ж js, ти його сам можеш подивитися на сторінці
Мазур Віктор Вікторович SheBo написав: скажіть, чи правильно я вказавши змінні у скрипті?
щоб це перевірити потрібно просто зайти на сайт, відкрити код сторінки знайти там 'ecomm_pagetype': 'product', і нижче будуть 'ecomm_prodid': '[id]', 'ecomm_totalvalue': [price]}); ось у цих місцях або замінені ціна та id товару (що означає що ти замінив правильно) або залишаться ті ж [] що означає, що змінні там не працюють. Це ж js, ти його сам можеш подивитися на сторінці
тоооочно я забуув, дякую! не знаю що на мене найшло :D гарного настрою :)
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
[quote]
Мазур Віктор Вікторович
SheBo написав:
скажіть, чи правильно я вказавши змінні у скрипті?
[/quote]
щоб це перевірити потрібно просто зайти на сайт, відкрити код сторінки знайти там 'ecomm_pagetype': 'product', і нижче будуть
ось у цих місцях або замінені ціна та id товару (що означає що ти замінив правильно)
або залишаться ті ж [] що означає, що змінні там не працюють. Це ж js, ти його сам можеш подивитися на сторінці
[/quote]
тоооочно я забуув, дякую! не знаю що на мене найшло :D
гарного настрою :)
Отдел Заботы OneBox production писал/а: window.dataLayer = window.dataLayer
а можу ще дізнатись, які саме перемінні мені треба для цього шукати? З якого списку
[quote]
Отдел Заботы
window.dataLayer = window.dataLayer
[/quote]
а можу ще дізнатись, які саме перемінні мені треба для цього шукати? З якого списку
Мазур Віктор Вікторович SheBo написав: тоооочно я забуув, дякую! не знаю що на мене найшло :D гарного настрою:)
взаємно {|$dynx_itemid|} {|$dynx_pagetype|} {|$dynx_totalvalue|} [[arg_xxx]] - де xx - будь-яке значення аргументу зі сторінки {|$orderId|} - на сторінці після створення замовлення {|$productcount|} - там же. начебто все +-. На сторінці продукту ще можна все що сітки в блок продукту, але там внутрішні змінні їх потрібно окремо принтити прямо наживу, вони тобі врятували потрібні
[quote]
Мазур Віктор Вікторович
SheBo написав:
гарного настрою:)
[/quote]
взаємно
{|$dynx_itemid|}
{|$dynx_pagetype|}
{|$dynx_totalvalue|}
[[arg_xxx]] - де xx - будь-яке значення аргументу зі сторінки
{|$orderId|} - на сторінці після створення замовлення
{|$productcount|} - там же.
начебто все +-. На сторінці продукту ще можна все що сітки в блок продукту, але там внутрішні змінні їх потрібно окремо принтити прямо наживу, вони тобі врятували потрібні
Мазур Віктор Вікторович SheBo написав: тоооочно я забуув, дякую! не знаю що на мене найшло :D гарного настрою:)
взаємно {|$dynx_itemid|} {|$dynx_pagetype|} {|$dynx_totalvalue|} [[arg_xxx]] - де xx - будь-яке значення аргументу зі сторінки {|$orderId|} - на сторінці після створення замовлення {|$productcount|} - там же. начебто все +-. На сторінці продукту ще можна все що сітки в блок продукту, але там внутрішні змінні їх потрібно окремо принтити прямо наживу, вони тобі врятували потрібні
так, все працює, дякуючи Відділу Турботи (дякую Дімон)!
[quote]
Отдел Заботы
[quote]
Мазур Віктор Вікторович
SheBo написав:
гарного настрою:)
[/quote]
взаємно
{|$dynx_itemid|}
{|$dynx_pagetype|}
{|$dynx_totalvalue|}
[[arg_xxx]] - де xx - будь-яке значення аргументу зі сторінки
{|$orderId|} - на сторінці після створення замовлення
{|$productcount|} - там же.
начебто все +-. На сторінці продукту ще можна все що сітки в блок продукту, але там внутрішні змінні їх потрібно окремо принтити прямо наживу, вони тобі врятували потрібні
[/quote]
так, все працює, дякуючи Відділу Турботи (дякую Дімон)!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар