Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Не можу правильно передати статуси продуктів.
Статус "У наявності" передається, по ньому все ок (https://prnt.sc/bSSgprIz8vw7)
А замість статусу "Немає" передається значення 0 (https://prnt.sc/U5nLbFvz1ZuL).
Ось все працює за таких налаштувань - https://prnt.sc/zatpvWVOE3LD
Прошу допомогти!
Додайте ще 2 таких рядки тільки з галочками праворуч включеними. Тобто. щоб було в наявності постачальника+в наявності, в наявності постачальника+не в наявності і т.д., всього 4 варіанти.
Додайте ще 2 таких рядки тільки з галочками праворуч включеними. Тобто. щоб було в наявності постачальника+в наявності, в наявності постачальника+не в наявності і т.д., всього 4 варіанти.
Додайте ще 2 таких рядки тільки з галочками праворуч включеними. Тобто. щоб було в наявності постачальника + в наявності, в наявності постачальника + не в наявності і тд, всього 4 варіанти.
Добридень!
Зробив так. Правильно?
[quote]
[file]21168[/file]
Відділ турбот
[file]21168[/file]
OneBox production написав:
[file]21168[/file]
Додайте ще 2 таких рядки тільки з галочками праворуч включеними. Тобто. щоб було в наявності постачальника + в наявності, в наявності постачальника + не в наявності і тд, всього 4 варіанти.
[file]21168[/file]
[/quote]
[file]21168[/file]
Добридень!
[file]21168[/file]
Зробив так. Правильно?
[file]21168[/file]
[file]21168[/file]
Відділ турбот OneBox production написав: так, ідея така
Все запрацювало. Дякую! А чи можете пояснити логіку? І до чого тут взагалі галочка "Положення налаштування продукту "У наявності у постачальника""?
[quote]
Відділ турбот
так, ідея така
[/quote]
Все запрацювало. Дякую!
А чи можете пояснити логіку? І до чого тут взагалі галочка "Положення налаштування продукту "У наявності у постачальника""?
ну щоб якщо було в наявності у постачальника але не в наявності в картці, щоб можна було проставити "Доступно для замовлення", наприклад. Я думаю що задум був приблизно такий, тобто. більш гнучке налаштування наявності.
ну щоб якщо було в наявності у постачальника але не в наявності в картці, щоб можна було проставити "Доступно для замовлення", наприклад. Я думаю що задум був приблизно такий, тобто. більш гнучке налаштування наявності.
Відділ турбот OneBox production написав: ну щоб якщо було в наявності у постачальника але не в наявності в картці, щоб можна було проставити "Доступно для замовлення", наприклад. Я думаю що задум був приблизно такий, тобто. більш гнучке налаштування наявності.
Спасибі за допомогу!
[quote]
Відділ турбот
[/quote]
Спасибі за допомогу!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар