Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зрозумів у чому проблема. Там товари треба якось поновити. Наявність змінюється тільки в тих, у яких були за останні 2 години зміни. А я їх раніше робив, але тоді не було пов'язано. Як оновити товари підкажіть, щоб вони потім на сайті оновилися?
Зрозумів у чому проблема. Там товари треба якось поновити. Наявність змінюється тільки в тих, у яких були за останні 2 години зміни. А я їх раніше робив, але тоді не було пов'язано. Як оновити товари підкажіть, щоб вони потім на сайті оновилися?
uabumerang@gmail.com написав: Зрозумів у чому проблема. Там товари треба якось поновити. Наявність змінюється тільки в тих, у яких були за останні 2 години зміни. А я їх раніше робив, але тоді не було пов'язано. Як оновити товари підкажіть, щоб вони потім на сайті оновилися?
наприклад заповнити масово їм якесь поле
[quote]
uabumerang@gmail.com написав:
[/quote]
наприклад заповнити масово їм якесь поле
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар