Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є завдання:
- передавати опис та назву українською та російською мовами на опенкарт
Якщо підключити мультимовність, то не зовсім зручно перемикатися і завантажувати дані про продукти.
Тобто хочемо, щоб у картці товару було 4 поля, які можна було б заповнювати вручну або завантажувати через ексель (імпорт)
- Ім'я RU
- Ім'я UA
- Опис RU
- Опис UA
І щоб ці дані завантажувалися до опенкарт. Знайшли таке налаштування
Але тут сказано, що працює тільки для опису
[file]15048[/file]
а нам потрібна ще й назва 2 мовами.
Можливо є якісь інші варіанти? Підкажіть, як це можна реалізувати ?
Є завдання: - передавати опис та назву українською та російською мовами на опенкарт Якщо підключити мультимовність, то не зовсім зручно перемикатися і завантажувати дані про продукти. Тобто хочемо, щоб у картці товару було 4 поля, які можна було б заповнювати вручну або завантажувати через ексель (імпорт) - Ім'я RU - Ім'я UA - Опис RU - Опис UA І щоб ці дані завантажувалися до опенкарт. Знайшли таке налаштування Але тут сказано, що працює тільки для опису
а нам потрібна ще й назва 2 мовами. Можливо є якісь інші варіанти? Підкажіть, як це можна реалізувати ?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар