Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Порахуйте вартість доопрацювання сторінки оформлення замовлення в інтернет-магазині. Необхідно вказати які поля обов'язкові до заповнення та виділити їх можливо кольором або зробити підказки. На даний момент, навіть якщо нічого не заповнювати [file]12060[/file] і натиснути Далі, переходить на наступну сторінку і так далі. Потрібно на першій сторінці зробити поля: номер телефону, прізвище, ім'я - обов'язковими до заповнення. На сторінці даних про доставку потрібно вибрати один варіант [file]12061[/file] і на сторінці даних про оплату також потрібно вибрати один варіант [file]12062[/file]
Добридень! Порахуйте вартість доопрацювання сторінки оформлення замовлення в інтернет-магазині. Необхідно вказати які поля обов'язкові до заповнення та виділити їх можливо кольором або зробити підказки. На даний момент, навіть якщо нічого не заповнювати і натиснути Далі, переходить на наступну сторінку і так далі. Потрібно на першій сторінці зробити поля: номер телефону, прізвище, ім'я - обов'язковими до заповнення. На сторінці даних про доставку потрібно вибрати один варіант і на сторінці даних про оплату також потрібно вибрати один варіант
Добридень! Якщо можна, поправте колір повідомлення про заповнення полів, зараз він сірий 12977[/file] /file] Можна поставити такий колір #fc5c26 В іншому мене все влаштовує. Дякую!
Добридень! Якщо можна, поправте колір повідомлення про заповнення полів, зараз він сірий 12977[/file] /file] Можна поставити такий колір #fc5c26
В іншому мене все влаштовує. Дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар