Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Привіт
Після оновлення боксу на ОС не передаються в Опенкарт картинки.
При інтеграції були питання по хостингу, відключена настройка була, зараз подивився все начебто так, ось скрін [file]11164[/file]
AP адресу боксу додав і з генерував новий АПі ключ [file]11165[/file] я правильно нашою адресою боксу?? 116.203.109.143??
і на хостингу цю ж адресу додав до білого списку [file]11166[/file]
Привіт Після оновлення боксу на ОС не передаються в Опенкарт картинки. При інтеграції були питання по хостингу, відключена настройка була, зараз подивився все начебто так, ось скрін AP адресу боксу додав і з генерував новий АПі ключ я правильно нашою адресою боксу?? 116.203.109.143?? і на хостингу цю ж адресу додав до білого списку
підкажіть а де знаходиться цей файл імпорту зображень по cron?? в автоматизації такого не бачу... в опен карті теж немає налаштувань по Крону, тільки ключ новий в налаштуваннях інтеграції з опен картом теж не бачу налаштування Крона? вставив ключ з опенкарта, паролі до БД не змінювалися. на хостингу налаштування крона такі як не змінював їх з моменту інтеграції
підкажіть а де знаходиться цей файл імпорту зображень по cron??
в автоматизації такого не бачу... [file]11185[/file]
в опен карті теж немає налаштувань по Крону, тільки ключ новий [file]11186[/file]
в налаштуваннях інтеграції з опен картом теж не бачу налаштування Крона? вставив ключ з опенкарта, паролі до БД не змінювалися.
на хостингу налаштування крона такі як [file]11188[/file] не змінював їх з моменту інтеграції
Захарюгін Юрій Олегович написав: якщо я вас правильно зрозумів то на хостингу у файлі Крон.PHP прописав новий ключ з опеною картою. тепер чекаю коли відпрацює автоматизація
прописав тут АПИ ключ і картинки почали завантажуватися Дякую
[quote]
Захарюгін Юрій Олегович написав:
якщо я вас правильно зрозумів то на хостингу у файлі Крон.PHP прописав новий ключ з опеною картою.
тепер чекаю коли відпрацює автоматизація
[/quote]
прописав тут АПИ ключ і картинки почали завантажуватися
Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар