Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
З cs-cart затягуються способи доставки та оплати при імпорті замовлень дією box_auto_action_cscart_import_process, за ними завантажується зовнішній ID способу
Але вони постійно дублюються, тому що мають різну назву різними мовами [file]10577[/file], тобто по зовнішньому id вони не шукаються.
Це баг чи вони і повинні вантажитися за назвою, просто навіщо тоді зовнішній ID?
З cs-cart затягуються способи доставки та оплати при імпорті замовлень дією box_auto_action_cscart_import_process, за ними завантажується зовнішній ID способу Але вони постійно дублюються, тому що мають різну назву різними мовами , тобто по зовнішньому id вони не шукаються. Це баг чи вони і повинні вантажитися за назвою, просто навіщо тоді зовнішній ID?
зовнішній Айді завантажує для інформативності так само як і опис а пошук завжди йшов там на ім'я в теорії я думаю якщо замінити пошук на зовнішній айді а потім на ім'я ми нікому нічого не зламаємо 1год
зовнішній Айді завантажує для інформативності так само як і опис
а пошук завжди йшов там на ім'я
в теорії я думаю якщо замінити пошук на зовнішній айді а потім на ім'я ми нікому нічого не зламаємо
1год
Устименко Ігор OneBox production Адміністратор OneBox CTO написав: зовнішній Айді завантажує для інформативності так само як і опис а пошук завжди йшов там на ім'я в теорії я думаю якщо замінити пошук на зовнішній айді а потім на ім'я ми нікому нічого не зламаємо 1год
Так начебто норм: Якщо є зовнішній ID - шукаємо по ньому Якщо не знайшли за зовнішнім ID - шукаємо за назвою Якщо не знайшли за назвою – створюємо Чи можливо краще галочкою зробити?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
Адміністратор
OneBox CTO написав:
в теорії я думаю якщо замінити пошук на зовнішній айді а потім на ім'я ми нікому нічого не зламаємо
1год
[/quote]
Так начебто норм:
Якщо є зовнішній ID - шукаємо по ньому
Якщо не знайшли за зовнішнім ID - шукаємо за назвою
Якщо не знайшли за назвою – створюємо
Чи можливо краще галочкою зробити?
Суханицький Андрій Інтегратор Клієнт Integrator CRM написав:
Устименко Ігор OneBox production Адміністратор OneBox CTO написав: зовнішній Айді завантажує для інформативності так само як і опис а пошук завжди йшов там на ім'я в теорії я думаю якщо замінити пошук на зовнішній айді а потім на ім'я ми нікому нічого не зламаємо 1год
Так начебто норм: Якщо є зовнішній ID - шукаємо по ньому Якщо не знайшли за зовнішнім ID - шукаємо за назвою Якщо не знайшли за назвою – створюємо Чи можливо краще галочкою зробити?
я так і описав) немає сенсу в галочці краще переписати за замовчуванням
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Клієнт
Integrator CRM написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
Адміністратор
OneBox CTO написав:
1год
[/quote]
Так начебто норм:
Якщо є зовнішній ID - шукаємо по ньому
Якщо не знайшли за зовнішнім ID - шукаємо за назвою
Якщо не знайшли за назвою – створюємо
Чи можливо краще галочкою зробити?
[/quote]
я так і описав)
немає сенсу в галочці краще переписати за замовчуванням
Устименко Ігор OneBox production Адміністратор OneBox CTO написав: я так і описав) немає сенсу в галочці краще переписати за замовчуванням
Мені такий варіант підходить, може комусь потрібно шукати тільки за назвою, тому не підійде. Мені не важливо, можна і так
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
Адміністратор
OneBox CTO написав:
я так і описав)
[/quote]
Мені такий варіант підходить, може комусь потрібно шукати тільки за назвою, тому не підійде. Мені не важливо, можна і так
Устименко Ігор OneBox production Адміністратор OneBox CTO написав: я так і описав) немає сенсу в галочці краще переписати за замовчуванням
Є ще проекти, де по кілька магазинів підключено, зокрема і кілька cs-cart, на кожному буде різний ID способу
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Клієнт
Integrator CRM написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
Адміністратор
OneBox CTO написав:
я так і описав)
[/quote]
[/quote]
Є ще проекти, де по кілька магазинів підключено, зокрема і кілька cs-cart, на кожному буде різний ID способу
у зовнішній айді писатиме сайт + айді
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Клієнт
Integrator CRM написав:
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Клієнт
Integrator CRM написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
Адміністратор
OneBox CTO написав:
я так і описав)
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production Адміністратор OneBox CTO написав: у зовнішній айді писатиме сайт + айді
Теж не зовсім котить, створюватиме однакові способи з різних джерел. Напевно найкраща схема це зробити таблицю відповідності оплати та доставки, це години 3 буде?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
Адміністратор
OneBox CTO написав:
[/quote]
Теж не зовсім котить, створюватиме однакові способи з різних джерел.
Напевно найкраща схема це зробити таблицю відповідності оплати та доставки, це години 3 буде?
Устименко Ігор OneBox production Адміністратор OneBox CTO написав: у зовнішній айді писатиме сайт + айді
Теж не зовсім котить, створюватиме однакові способи з різних джерел. Напевно найкраща схема це зробити таблицю відповідності оплати та доставки, це години 3 буде?
так 3ч
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Клієнт
Integrator CRM написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
Адміністратор
OneBox CTO написав:
[/quote]
Теж не зовсім котить, створюватиме однакові способи з різних джерел.
Напевно найкраща схема це зробити таблицю відповідності оплати та доставки, це години 3 буде?
[/quote]
так 3ч
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар