Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Після підключення інтеграції з ВанБокс, виявили що впливає на сам додаток Інстаграм викидає з аккаунту в Інстаграм. В Інстаграм зайдено з декількох пристроїв.
В чому причина, чому викидає з додатка Інстаграм при вімкненій інтеграції ВанБокс і Інстаграм дірект?
Можна вирішити це питання?
Після підключення інтеграції з ВанБокс, виявили що впливає на сам додаток Інстаграм викидає з аккаунту в Інстаграм. В Інстаграм зайдено з декількох пристроїв. В чому причина, чому викидає з додатка Інстаграм при вімкненій інтеграції ВанБокс і Інстаграм дірект? Можна вирішити це питання?
На данний момент с такою проблемою по данному додатку ніхто не звертався , і використовують її більше 100 клієнтів .
Тому я не думаю що проблема в додатку , він просто додає апку на вашу сторінку і ніяк не використовує авторизацію чи аккаунт
На данний момент с такою проблемою по данному додатку ніхто не звертався , і використовують її більше 100 клієнтів .
Тому я не думаю що проблема в додатку , він просто додає апку на вашу сторінку і ніяк не використовує авторизацію чи аккаунт
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар