Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
програма готова . є 2 варіанти 1. прямо зараз підключити і ви самі проходите перевірку у Фейсбуці 2. почекати, поки перевірку пройдемо ми як вендор, я думаю займе до 5-6 днів
програма готова .
є 2 варіанти
1. прямо зараз підключити і ви самі проходите перевірку у Фейсбуці
2. почекати, поки перевірку пройдемо ми як вендор, я думаю займе до 5-6 днів
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: програма готова . є 2 варіанти 1. прямо зараз підключити і ви самі проходите перевірку у Фейсбуці 2. почекати, поки перевірку пройдемо ми як вендор, я думаю займе до 5-6 днів
Ігор, могли б відповісти на такі питання: 1) Підкажіть, за умовами роботи програми? 2) Чи роблю коментарі чи тільки директ? 3) Чи всі типи повідомлення обробляються, маю на увазі: посилання, фото/відео, пости, сторі тощо? 4) Під час створення контакту, імпортується авотарка клієнта? 5) Після відповіді на листування, клієнт у додатку інстаграм до якої папки потрапляє "Основні" або "Загальні"?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
програма готова .
є 2 варіанти
1. прямо зараз підключити і ви самі проходите перевірку у Фейсбуці
2. почекати, поки перевірку пройдемо ми як вендор, я думаю займе до 5-6 днів
[/quote]
Ігор, могли б відповісти на такі питання:
1) Підкажіть, за умовами роботи програми?
2) Чи роблю коментарі чи тільки директ?
3) Чи всі типи повідомлення обробляються, маю на увазі: посилання, фото/відео, пости, сторі тощо?
4) Під час створення контакту, імпортується авотарка клієнта?
5) Після відповіді на листування, клієнт у додатку інстаграм до якої папки потрапляє "Основні" або "Загальні"?
1. я все опишу, ми проходимо міжнародну перевірку і після її закінчення зрозуміло буде все за умовами 2. будуть і коментарі (але не в 1й версії, 2я версія буде через місяць після 1й) 3. будуть всі, можливо не відразу (зараз точно є голосове, файли, фотки, смайли, посилання, тексту, гіф) 4. та особисто перевіряв все залітає на ура) 5. цього не знаю, не дивився коли тестував
1. я все опишу, ми проходимо міжнародну перевірку і після її закінчення зрозуміло буде все за умовами
2. будуть і коментарі (але не в 1й версії, 2я версія буде через місяць після 1й)
3. будуть всі, можливо не відразу (зараз точно є голосове, файли, фотки, смайли, посилання, тексту, гіф)
4. та особисто перевіряв все залітає на ура)
5. цього не знаю, не дивився коли тестував
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: 1. я все опишу, ми проходимо міжнародну перевірку і після її закінчення зрозуміло буде все за умовами 2. будуть і коментарі (але не в 1й версії, 2я версія буде через місяць після 1й) 3. будуть всі, можливо не відразу (зараз точно є голосове, файли, фотки, смайли, посилання, тексту, гіф) 4. та особисто перевіряв все залітає на ура) 5. цього не знаю, не дивився коли тестував
Зрозумів. Спасибі за відповідь.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
1. я все опишу, ми проходимо міжнародну перевірку і після її закінчення зрозуміло буде все за умовами
2. будуть і коментарі (але не в 1й версії, 2я версія буде через місяць після 1й)
3. будуть всі, можливо не відразу (зараз точно є голосове, файли, фотки, смайли, посилання, тексту, гіф)
4. та особисто перевіряв все залітає на ура)
5. цього не знаю, не дивився коли тестував
[/quote]
Зрозумів. Спасибі за відповідь.
Морозов Сергій Сергійович Сергій Морозов писав/ла: Добридень! Підкажіть, коли запрацює інстаграм директ?
з понеділка буде доступний на сайті для встановлення
[quote]
Морозов Сергій Сергійович
Сергій Морозов писав/ла:
Добридень!
Підкажіть, коли запрацює інстаграм директ?
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: з понеділка буде доступний на сайті для встановлення
А чи буде якийсь тестовий період? Потрібно зрозуміти, підходить чи ні
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: з понеділка буде доступний на сайті для встановлення
не буде щоб зрозуміти достатньо буде подивитися відео та почитати сам анонс на форумі та в новинній стрічці
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[/quote]
[/quote]
не буде
щоб зрозуміти достатньо буде подивитися відео та почитати сам анонс на форумі та в новинній стрічці
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав:
не буде щоб зрозуміти достатньо буде подивитися відео та почитати сам анонс на форумі та в новинній стрічці
Якщо буде відео – цього буде достатньо.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[/quote]
[/quote]
не буде
щоб зрозуміти достатньо буде подивитися відео та почитати сам анонс на форумі та в новинній стрічці
[/quote]
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[/quote]
[/quote]
не буде
[/quote]
[/quote]
https://1b.app/ru/app/instagram-direct/
https://www.youtube.com/watch?v=EYGpN0B3KBI
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар