Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
якось дуже стисло... а що означає у користувача є компанія? а це працює для відправника чи одержувача? якщо для відправника незрозуміло взагалі навіщо це потрібно, логінемося через ключ апі адже. а в кабінеті пошти відправник налаштований. У яких випадках це вживається?
якось дуже стисло...
а що означає у користувача є компанія?
а це працює для відправника чи одержувача?
якщо для відправника незрозуміло взагалі навіщо це потрібно, логінемося через ключ апі адже. а в кабінеті пошти відправник налаштований. У яких випадках це вживається?
Мироненко Дмитро писав/ла: а що означає у користувача є компанія?
це означає, що у користувача в бокс прописана компанія
Мироненко Дмитро писав/ла: а це працює для відправника чи одержувача?
одержувачів
[quote]
Мироненко Дмитро писав/ла:
а що означає у користувача є компанія?
[/quote]
це означає, що у користувача в бокс прописана компанія
[quote]
а це працює для відправника чи одержувача?
[/quote]
одержувачів
я розумію, що ви справжній програміст, але можна давати не такі точні та марні відповіді. я можу зрозуміти у клієнта процесу є компанія та використовувати її ОКПО. але користувачеві навіщо це треба? або я не розумію щось... не зрозуміло, хто такі користувачі? і за чим їм надсилати посилки новою поштою на свою компанію як одержувача?
я розумію, що ви справжній програміст,
але можна давати не такі точні та марні відповіді.
я можу зрозуміти у клієнта процесу є компанія та використовувати її ОКПО.
але користувачеві навіщо це треба?
або я не розумію щось...
не зрозуміло, хто такі користувачі?
і за чим їм надсилати посилки новою поштою на свою компанію як одержувача?
Мироненко Дмитро писав/ла: але користувачеві навіщо це треба?
я не пам'ятаю точно комусь і навіщо це знадобилося. З того, що згадую тільки те, що це потрібно було або для проїдання безготівкових оплат або щось подібне
Мироненко Дмитро писав/ла: не зрозуміло, хто такі користувачі? і за чим їм надсилати посилки новою поштою на свою компанію як одержувача?
Якщо вам цей функціонал не потрібен просто не юзайте його або запитайте у супорта Нової пошти, навіщо їм цей ОКПО, вони точно повинні знати, навіщо вони його використовують. У нас все просто – нас попросили передати поле в АПІ нп, ми його передаємо. Навіщо воно там потрібне питання вже вторинне
[quote]
але користувачеві навіщо це треба?
[/quote]
я не пам'ятаю точно комусь і навіщо це знадобилося. З того, що згадую тільки те, що це потрібно було або для проїдання безготівкових оплат або щось подібне
[quote]
не зрозуміло, хто такі користувачі?
і за чим їм надсилати посилки новою поштою на свою компанію як одержувача?
[/quote]
Якщо вам цей функціонал не потрібен просто не юзайте його або запитайте у супорта Нової пошти, навіщо їм цей ОКПО, вони точно повинні знати, навіщо вони його використовують. У нас все просто – нас попросили передати поле в АПІ нп, ми його передаємо. Навіщо воно там потрібне питання вже вторинне
ОКПО відправляється тільки під час створення нової компанії. Якщо у вас заповнено вибране допполе у компанії контакту - воно надсилатиметься автоматично.
ОКПО відправляється тільки під час створення нової компанії. Якщо у вас заповнено вибране допполе у компанії контакту - воно надсилатиметься автоматично.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар